ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slog alle rekorder: DM i Hotdog forsøder udsatte børns sommerferie

Af Emil Kjær Jørgensen
Børnenes Kontor i Aalborg får overrakt checken på de 61.021 kr. På billedet ses Flemming Thingbak fra Aalborg City, Lars Bech fra VisitAalborg, Rikke Jeppesen fra Steff Houlberg, Nina Hav fra Børnenes Kontor og en håndfuld af de frivillige, der under finalen bemandede de travle pølsevogne.
Børnenes Kontor i Aalborg får overrakt checken på de 61.021 kr. På billedet ses Flemming Thingbak fra Aalborg City, Lars Bech fra VisitAalborg, Rikke Jeppesen fra Steff Houlberg, Nina Hav fra Børnenes Kontor og en håndfuld af de frivillige, der under finalen bemandede de travle pølsevogne.

Danmarksmesterskaberne i Hotdogspisning 2019 var på alle måder et år fyldt med overraskelser. Udover at krone en helt ny hotdogkonge, var der også en rekordomsætning i pølsevognene på Gammeltorv i Aalborg.

DM i Hotdogspisning 2019 slog nemlig alle indsamlingsrekorder, og Steff Houlberg kunne overrække hele 61.021 kr. til Fonden Børnenes Kontor i Aalborg.

200 børn kan komme på feriekoloni

Det rekordstore beløb, der tæller omsætningen af en hotdogauktion, salget af pølser og drikkevarer under finaledagen og alle indtægter fra de indledende kvalifikationsrunder, blev i denne uge overrakt til en glad og stolt formand for Fonden Børnenes Kontor i Aalborg, der helt præcist har øremærket pengene til en bestemt aktivitet.

“Det er helt utroligt. Jeg er næsten mundlam. Det er jo helt utroligt mange penge, som vi kan bruge til at gøre omkring 200 børns sommerferie lidt bedre.

Vi sender i år ca. 200 børn af sted på feriekoloni, og vi giver de børn, der ikke selv har mulighed for at komme på ferie, en hel uge med andre børn, hvor der skal hygges, grines, spises is og alt det, som man normalt ville opleve i sommerferien.

Slog alle rekorder: DM i Hotdog forsøder udsatte børns sommerferie
Nina Hav fra Børnenes Kontor i Aalborg har øremærket donationen til en bestemt aktivitet.

Pengene skal blandt andet bruges til udflugter og forplejning, og vi vil gøre alt det, vi kan, for at børnene får en god og dejlig badeferie.

Og så tror jeg også, at der er penge nok til lidt nyt legetøj og en trampolin til kolonierne,” fortæller en meget overvældet Nina Hav, Formand for Børnenes Kontor i Aalborg.

Kæmpe interesse for DM i Hotdog

De glade og sultne hotdoggæster, der fredag den 31. maj lagde vejen forbi den store finale i hotdogspisningens ædle kunst på Gammeltorv i Aalborg, havde i særdeleshed spenderbukserne på.

På dagen blev der blev langet flere tusinde hotdogs over diskene ved de fem opstillede pølsevogne, som i løbet af hele dagen solgte billige hotdogs til blot en 10’er. Alt sammen til fordel for Fonden Børnenes Kontor i Aalborg.

“Vi har aldrig nogensinde oplevet så stor en interesse for vores event, som vi har oplevet i år. Der har været gang i den på Gammeltorv, og vi solgte flere tusinde hotdogs i løbet af dagen.

Vi har i alle de forrige år slået rekorden med det indsamlede beløb, men 2019 springer skalaen.

Vi har samlet 61.021 kroner ind til fordel for Fonden Børnenes Kontor i Aalborg, og det er næsten 50 procent mere sammenlignet med sidste år,” siger Rikke Jeppesen fra Steff Houlberg og fortsætter:

“Det er dejligt at vide, at pengene er øremærket til at give udsatte børn en god og dejlig ferie. Det er et meningsfyldt og hjertevarmt projekt, der nu får lidt flere midler at arbejde med, og vi er meget glade for at kunne tage del i det.”

Danmarksmesterskaberne i Hotdogspisning 2019 blev arrangeret af Steff Houlberg i samarbejde med Aalborg City og VisitAalborg.

Del artikel

Andre læser også