Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slår København: Aalborg Lufthavn kåret til Danmarks bedste lufthavn

Af Michael Qureshi
Foto: Standby.dk
Foto: Standby.dk

CPH Airport – også kendt som Københavns Lufthavn har flere gange været internationalt anerkendt som en af de allerbedste.

Så det er noget af en bedrift, at Aalborg Lufthavn onsdag aften er blevet kåret til Danmarks bedste lufthavn til Danish Travel Awards.

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København her onsdag.

I kåringen Bedste Danske Lufthavn var det altså Aalborg Lufthavn, der løb med prisen, og direktør Søren Svendsen fik fornøjelsen af at hente den fornemme pris på scenen.

Med sig til gallafest havde han blandt andet lufthavnens marketingschef Rikke Mølgaard.

Slår København: Aalborg Lufthavn kåret til Danmarks bedste lufthavn
Foto: Aalborg Lufthavn

Danmarkspanelet står bag kåring

Og hvis man tænker, at det er en lille lukket skare, der har besluttet at sende titlen til Aalborg, så kan man godt tro om igen.

Opgaven med at finde vinderne er også i år lagt i hænderne på det danske analyseinstitut Epinion. Det sker via Epinions såkaldte Danmarkspanel, der repræsenter befolkningen ligeligt fordelt over landet på blandt andet alder, bopæl og uddannelse med mere.

Mens 2.000 medlemmer af Danmarkspanelet sidste år deltog i afstemningen forud for Danish Travel Awards, er antallet i år forhøjet med 25 procent til samlet 2.500. Afstemningen er i gang lige nu og pågår til udgangen af denne måned.

Foto-kredit: standby.dk

Del artikel

Andre læser også