ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slå til nu: Populær foodtruck sat til salg

Af Aske Bisgaard Pedersen

Det var Aalborgs første veganske foodtruck. Efter mere end to år har de mættet aalborgensernes sultne maver med lækre veganske retter ved Råt og Godt på Godsbanen.

Nu er den populære foodtruck VeganDóttir lukket permanent og foodtrucken sat til salg.

Kan købes for 125.000 kr.

De tre ejere bag det nytænkende og lækre koncept siger tak og ser frem til at gå nye veje:

“Vi bag VeganDóttir vil gerne sige tusind tak for al jeres opbakning og støtte gennem de sidste to år.

Vi må desværre meddele at VeganDóttir er et lukket kapitel for os alle, da vi nu går hver vores veje i livet,” udtaler de.

Hvis du går med en rumlende, kulinarisk iværksætterdrøm i mavsen, så er det altså nu, du kan slå til.

Foodtrucken fra VeganDóttir er nemlig lige nu sat til salg, og på Facebook Marketplace er salgsprisen sat til 125.000 kroner.

I salgsannoncen fremgår det, at foodtrucken er fødevaregodkendt, og der følger alt muligt forskelligt køkkengrej med ud over inventar som hylder, betalingsautomater mm.

Slå til nu: Populær foodtruck sat til salg

Der medfølger bl.a. også en ny gasvandvarmer, nyt køkkenarmatur, ny stor fryser, nye køleskabe, varmebord der varmer under og over, frituresteger, grill mv. som køber får med.

Hvis det har vækket en lille sult efter at jage drømmen om at forvalte et madsted, så kan man svinge forbi og se madvognen i Aalborg på Hjulmagervej 58 efter aftale.

Se salgsannoncen her.

Vegansk koncept fortsætter i nye rammer

Hvis man nyder veganske madsteder og har været glad for VeganDóttir, så er der ingen grund til at blive alt for sørgmodig.

Den ene af trioen bag VeganDóttir, Kolbrún Gunnarsdóttir, har allerede løftet sløret for, hvad hendes næste gastronomiske kapitel byder på.

Hun kommer til at husere i Reberbansgade med et nyt 100% plantebaseret koncept i samarbejde med familien Gudbergsson, der står bag Wildebeest.

Restauranten får det islandske navn Norður (udtales Nordur), som kort og godt betyder “nord”. Restauranten åbner fra 5. januar 2023.

Mættet marked – bare ikke inden for plantebaseret mad

Både Kolbrún og familien Gudbergsson er fra Island, og nu slår de altså helt naturligt pjalterne sammen for at skabe noget helt nyt på den aalborgensiske madscene.

“I vores øjne er restaurantmarkedet efterhånden ved at være mættet i Aalborg – bare ikke når det kommer til det plantebaserede. Det mangler i byen, og det hul vil vi gerne udfylde,” fortæller Heimir Gudbergsson, der er daglig leder af Wildebeest.

Selvom samarbejdet er noget helt nyt, går venskabet langt tilbage mellem Kolbrún og familien Gudbergsson.

“Det var Wildebeests foodtruck, som vi overtog i sin tid med VeganDóttir, og siden da har vi holdt kontakten ved lige både på grund af vores fælles ophav og vores store passion for mad,” fortæller Kolbrún Gunnarsdóttir.

“Vi er gået hver til sit i VeganDóttir på grund af forskellige drømme for fremtiden. Min store drøm har altid været at have min egen restaurant, og da muligheden bød sig for at samarbejde med så dygtige folk som Heimir og hans familie, var det bare med at slå til,” fortsætter Kolbrún.

Kendte restauratører går sammen: Plantebaseret restaurant åbner i Aalborg
Foto: Rocco Peditto

“Vi har en fælles grundfilosofi om at lave god mad fra bunden, og så har begge spisesteder altid haft et stort fokus på velsmagende burgere. Det bliver også et gennemgående tema på Nordur, men hvor Kolbrúns store passion for plantebaseret mad kommer i fokus,” forklarer Heimir.

Del artikel