Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skynd dig: Flere billetter frigivet til AaB-AGF

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: AaB Tifo Kaos
Foto: AaB Tifo Kaos

Opdatering: ALLE BILLETTER ER NU FRIGIVET!

Når AaB møder AGF på hjemmebane søndag den 8. august bliver det med et fyldt stadion, for AaB har sammen med Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus inviteret fans gratis til kamp.

Billetterne blev revet væk i første omgang, men nu er der lige blevet frigivet yderligere billetter.

Sådan får du fat i dem

Billetterne kan hentes efter først-til-mølle-princippet på www.stadionkaldernuigen.dk.

Det er en pulje ubenyttede billetter fra partnere samt ca. 350 pladser med begrænset udsyn, der netop er blevet frigivet til den ellers udsolgte kamp.

For efter to ugers førsteret til sæsonkortholdere og de tre partnere, der havde købt alle billetter til kampen for at give dem gratis til AaB’s fans, blev de øvrige billetter frigivet i mandags, og billetterne blev revet væk på halvanden time.

Men nu får du endnu en chance for at få billet, hvis du skynder dig ind på www.stadionkaldernuigen.dk og henter billet til AaB-AGF 8. august kl. 18.00, hvor Aalborg Portland Park igen må fyldes helt op.

Tre timer før kampstart vil AaB’s nye fanzone også blive indviet. Her vil fans få adgang til boder med lækker mad og drikkevarer, herunder specialøl og drinks. Derudover er der livemusik, live-podcast med AaB-spillere, konkurrencer, en hoppeborg og meget mere.