Søger investor: Skyland Beach Festival vil rykke til Skagen

Skrevet af: Michael Qureshi

Det blev en af sommerens mest omtalte festivaler.

Måske fordi det var en af de meget få, der rent faktisk blev til noget.

Skyland Beach Festival nåede nemlig at køre en enkelt uge i Øster Hurup tæt på Aalborg, før Nordjyllands Politi besluttede, at det ikke længere var forsvarligt med Corona-epidemien i samfundet.

TV2 lavede endda også en dokumentar i flere afsnit, der fulgte arrangørerne af Skyland Beach Festival, der var placeret på forældrenes campingplads.

Vil flytte det til Skagen

Men selv om Skyland ikke fik den bedste start på tilværelsen, så har man absolut ikke mistet modet.

Skyland er nemlig gået på jagt efter en investor, der vil smide 2 mio. kr. i et nyt ambitiøst projekt.

Drømmen er nemlig at rykke Skyland-festivalen til Skagen. Det skriver de selv på kapital-platformen Capino, der er startet af erhvervsmanden Martin Thorborg.

“Der er så stor interesse på Skyland, at vi bliver nødt til at flytte til større og bedre placering.

Vi søger derfor medfinansiering til køb af campingplads syd for Skagen.

Og hvis du nu tænker, Ååå… nej, jeg har sommerhus i Skagen, kommer de unge mennesker nu og ødelægger den smukke og rolige idyl.

NEJ, det er nemlig det de ikke gør, da Skyland kommer til at ligge syd fra Skagen og alle fester og koncerter bliver isoleret der,” lyder meldingen.

Har selv 3 mio. kr. klar

De afslører også, at de selv har 3 mio. kr. og mulighed for at hente det tilsvarende beløb via en fond. Så alt i alt tyder det på, at de skal rejse 8 mio. kr. for at gøre drømmen til en realitet.

“Vi har fuld fart på og vores gæster står i kø for at købe billet til 2021.

Vi er Skandinaviens eneste udbyder af netop dette produkt/oplevelse. Forventet omsætning inkl. moms fra 2022/23 ca. 30-40 mio. kr. med et overskud på ca. 45% af omsætningen før SKAT,” lyder det fra Skyland-folkene.

Da Skyland var i Løvens Hule tidligere på året måtte de gå derfra uden en investering. Spørgsmålet er så, om du er modigere end løverne?

Du kan se selve investor-jagten her