Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kolde bajere med fjordudsigt: Utzon Center inviterer til fredagsbar

Af Clara Edgar Jakobsen

Fredagsbarer har i det sidste lange stykke tid været skudt mere eller mindre til hjørne. Men nu er festen endelig sat fri, og findes der en bedre måde at fejre det, end med en liflig øl og godt selskab? Næppe.

Netop det kan du komme til på fredag, d. 18 februar, hvor Utzon Center igen slår dørene op til deres festlige fredagsbar. Første bar blev afholdt tilbage i november måned, og det var så stor en succes, at den selvfølgelig skal gentages nu. 

Her vil baren naturligvis være fyldt med lækre druer og kolde bajere, som man kan nyde, mens man lader weekendenstemningen sænke sig over en og få skuldrene til at falde tilbage på plads.

Som en ekstra bonus, kan man gøre det, med en af byens smukkeste udsigter i baggrunden. Baren indtager nemlig Det Obelske Auditorium, som har uhindret kig til fjorden, og desuden er et af centret smukkeste rum. 

Ud over de liflige drikkevarer og skønne omgivelser, vil baren selvfølgelig byde på underholdning og konkurrencer, hvor design, arkitektur og kreativitet er i centrum.

Vind præmier i baren

Baren åbner klokken 14.00 og underholdningen starter omkring 15.30 – så der er altså god tid til at diskutere de nyeste byggerier og byens arkitektoniske perler – eller katastrofer –, inden der kommer præmier på højkant. 

Kolde bajere med fjordudsigt: Utzon Center inviterer til fredagsbar

Tilbage i november kunne man vinde godter fra baren, hvis man excellerede i LEGO-byggeri. Det kan man også denne fredag i en endnu ukendt disciplin, men det er nok ikke helt ved siden af, hvis man allerede nu begynder at varme den kreative del af hjernen op og tænker i former og farver. 

For selvom Bar Utzon selvfølgelig har alle de gode toner fra enhver anden fredagsbar, så er den også krydret med centrets DNA som et uomgåeligt omdrejningspunkt – design, by og arkitektur gennemsyrer hele huset og sniger sig selvfølgelig også ind i baren.

“Man behøver ikke vide en masse, og snakken skal selvfølgelig flyde frit, men vi lægger op til, at baren her er et sted, man kan tale om nogle af de emner, som man måske ikke kan diskutere så mange andre steder. At man kan møde ligesindede med samme interesse og passion,”siger event- og projektkoordinator Sine Jensen

Sjælden invitation

Det er anden gang Bar Utzon afholdes, og selvom det forhåbentlig ser ud til at blive et tilbagevendende fænomen, så kommer baren altså ikke til at holde åbent hverken hver eller hveranden fredag. 

Kolde bajere med fjordudsigt: Utzon Center inviterer til fredagsbar

Så har man et ønske om at skælde ud på en bygning, vende arkitekturens påvirkning på byrummet eller blive udfordret på sin opfattelse af godt design, alt imens man får lidt lækkert at drikke, så er det altså med at svinge forbi på fredag.

Hvad: Fredagsbaren Bar Utzon
Hvor: Det Obelske Auditorium i Utzon Center
Hvornår: Fredag d. 18 februar, kl. 14.00 – 19.00

Mere info her.