Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skyd Påsken ordentligt i gang: Tag på pubcrawl i Gaden for 99 kr.

Af Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Fest og glade dage er sjældent langt væk, hvis man går en tur i Jomfru Ane Gade.

Men langfredag, kan du komme på den ultimative “gåtur” rundt i den famøse festgade, når Jomfru Ane Gade Pubcrawl 2019 løber af stablen.

“Eventet er lavet, fordi vi synes, at vi mangler en guidet tur i gaden, hvor det handler lidt mindre om druk, men mere om at lege og blive rystet sammen,” fortæller Kristian Jacobsen, brandmanager hos Rekom, til MigogAalborg og fortsætter:

“Vi ser eventet som helt ideelt for folk, der er nye i byen, og måske gerne vil lære nye folk at kende. Og så bliver det jo også bare en kæmpe fest.”

99 kr. for den ultimative pubcrawl

Det hele starter på Heidis, hvor alle får en velkomst og introduktion til selve aftenen, og starter man med en lækker velkomstdrink.

Derefter er der dømt ægte pubcrawl-stemning, hvor der løbende vil være lege, drikkelse og diverse udfordringer på hvert sted.

“Vi slutter aftenen af med en kæmpe efterfest på et endnu hemmeligt sted. Vi håber, at folk vil være med til at bakke om eventet, så vi får en helt fænomenal aften,” siger Kristian.

En billet til pubcrawl i Jomfru Ane Gade koster 99 kr. og inkluderer minimum seks genstande, guidet tur rundt i gaden, en t-shirt til evigt eje, gratis garderobe og en kæmpe efterfest.

Hvad: Jomfru Ane Gade Pubcrawl 2019
Hvor: Jomfru Ane Gade (Start på Heidis)
Hvornår: 19. april fra kl. 18.30

Du finder billetinfo her.

Del artikel