Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

DMI udsender varsel: Skybrud kan ramme Aalborg midt i EM-brag

Af Emil Kjær Jørgensen

I aften kl. 18.00 går det løs i Baku, når Danmark skal møde Tjekkiet i kvartfinalen.

De danske landsholdsspillere kan “se frem til” at spille i tårnhøje temperaturer op mod 35 grader, men her i Danmark er det en helt anden sag.

DMI har udsendt et varsel om lokale skybrud og torden, som også gælder her i Aalborg fra klokken 12.00 – 20.00.

Hvis du har planer om at se kampen til et af de mange storskærmsarrangementer rundt omkring i byen (se vores guide her), så er det nok en god idé at holde øje med vejrudsigten løbende.

Skybrud og torden truer på en fodboldlørdag

DMI har skrevet følgende om dagens vejr:

Atmosfæren over og omkring Danmark er i disse dage noget af en “tikkende bombe”. Kombinationen af fugtig luft og varme er guf når det kommer til dannelse af kraftige regn- og tordenbyger, og det er lige netop de to faktorer der er til stede i dag.

Når temperaturen begynder at stige i løbet af formiddagen kan de først byger begynde at poppe op over Nord- og Østsjælland, senere også i den nord- og østlige del af Jylland.

Det kan på nuværende tidspunkt ikke udelukkes, at nogle af bygerne bliver så kraftige, at de ender som regulærer skybrud (mere end 15 mm regn på 30 minutter) og derfor er der nu udsendt DMI risiko for skybrud og torden for den nord- og østlige del af Danmark.

Det er jo også en dag, hvor det Danske herrelandshold i fodbold skal på banen i Baku og forhåbentlig spille sig i semifinalen.

Flere steder vil der være udendørsarrangementer i forbindelse med kampen, og vejret taget i betragtning, kan det være en god ide at følge lidt med i vejret henover dagen.

Du kan løbende følge med i vejret her.