ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter skudepisode i Aalborg: To anholdt og en tredje mistænkt efterlyses

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Seneste nyt her:

Nordjyllands Politi har siden søndagens anmeldelse af en skudepisode på Vesterbro i Aalborg, hvor en 33-årig mand blev ramt af skud, efterforsket særdeles massivt for at opnå et gennembrud.

Det er nu lykkedes. Tre mistænkte personer er identificeret, og to af disse er søndag aften blevet anholdt.

Det oplyser politikommissær Lasse Kragh, der koordinerer politiets store efterforskningsarbejde i sagen, i en pressemeddelelse.

Nye detaljer afsløret

De frihedsberøvede er en 20-årig kvinde, der blev anholdt tidligere på aftenen samt en 18-årig mand, der blev anholdt i Nørresundby kl. 22.15. De to anholdte er bosiddende i Nordjylland

Derudover, forklarer politikommissæren, kender politiet identiteten på en tredje person, også en 18-årg ung mand fra det nordjyske, som man også mistænker for at have forbindelse til søndagens skudepisode.

”Vores efterforskningsskridt i sagen gør, at denne tredje mistænkte i sagen ikke kan være i tvivl om, at vi leder intenst efter ham. Og hvis han ikke melder sig selv til os, så kommer vi til at efterlyse ham i offentligheden med navn og billede i morgen (mandag red.),” fastslår Lasse Kragh, og han understreger, at det er alvorligt med skudafgivelse i det offentlige rum:

”Det er helt uacceptabel adfærd, og vi efterforsker massivt i denne her sag, så vi kan få alle omstændighederne grundigt belyst – og få de ansvarlige stillet til regnskab for deres handlinger.”

Efter skudepisode i Aalborg: To anholdt og en tredje mistænkt efterlyses
Foto: Presse-fotos.dk

Formentlig et intern opgør i et kriminelt miljø

Nordjyllands Politi kan ikke udtale sig yderligere om detaljerne i en igangværende efterforskning, dog vil politikommissær Lasse Kragh gerne om politiets efterforskning sige:

”Vores undersøgelser gav os ret hurtigt den opfattelse, at der var tale om et internt opgør i et kriminelt miljø – og det er stadig vores helt klare formodning, at det er det, der er tilfældet,” understreger Lasse Kragh.

Har man oplysninger i sagen, eller har man været vidne til skudepisoden på Vesterbro, så skal man henvende sig til politiet på telefon 114.

Nordjyllands Politi ventes ikke at kunne frigive flere informationer i sagen før tidligst efter kl. 09.30 i dag. Der vil, forventeligt, ske fremstilling i grundlovsforhør i Retten i Aalborg i dag.

Del artikel

Andre læser også