ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe succes gentages: Skråen inviterer til Comedy Night

Af Emil Kjær Jørgensen

Sådan en mandag efter vinterferien, kan de fleste af os nok godt bruge lidt at grine af.

Du får ingen jokes i denne artikel, men vi kan i stedet glæde dig med, at du på lørdag, d. 4. marts, har rig mulighed for at få rørt lattermusklerne, når Skråen inviterer til endnu en omgang af deres populære comedy nights.

Det kan vi se frem til

Denne gang er Skråen Comedy Night med vært Emil Kondrup, der har inviteret fire af sine yndlingskomikere på scenen.

Emil Kondrup – der ellers havde lovet sig selv aldrig at stille sig på en stand-up scene igen – er blevet overtalt til at give det et skud mere, når han vil forsøge sig med historier fra sit provinsielle hverdagsliv som far til tre.

“Jeg havde min debut for seks år siden. Rædselsfuld oplevelse. Planen var, at jeg skulle have været i byen med mine venner bagefter, men jeg røg bare hjem og græd. Og det var jo ikke sådan, at folk kastede med rådden frugt eller blev sure. De grinede bare heller ikke,” fortæller Emil Kondrup til MigogAalborg.

Kæmpe succes gentages: Skråen inviterer til Comedy Night
PR-foto

“Men nu har Skråen så spurgt, om jeg ikke ville give det en chance mere. Og heldigvis har jeg jo så taget nogle sjove komikere med, hvor jeg bare kan være ham, der kommer ind engang imellem med et par halvsjove historier fra det virkelige liv.

Så der vil være fire skidesjove komikere –og mig der kommer ind engang imellem og dør på min røv. Så jeg kan love den perfekte kombination af grin og krummen tæer. Jeg er i hvert fald allerede ved at dø af nervøsitet,” siger han.

Men hvem er de fire skidesjove komikere, som skal redde Emil Kondrups røv på lørdag? Få overblikket her:

Tjelle Vejrup

Han har stået på stand-up-scener siden 2009, hvor han har underholdt tusindvis af danskere i både store sale og små stuer.

Også i stuen kan det være, du har set ham, da han blandt andet har været med i diverse underholdsningsprogrammer på TV, mens hans karriere altid har taget udgangspunkt i stand-uppen.

Molly Thornhill

Siden 2012 har hun været skidesjov på de danske stand-up-scener. Med udgangspunkt i personlige oplevelser er hun med sin nærværende stil et enormt godt selskab for publikum, hvad enten det er med eller uden ukulele, som hun også mestrer.

Simon Tang

Simon Tang kan prale af en nominering til Årets Talent ved ZULU Comedy Galla i 2020 og en 3. plads ved DM i Stand-up i 2018.

Han er skarp og selvironisk, og har en fantastisk evne til at gøre tåkrummende hverdagssituationer endnu mere tåkrummende.

Mikkel Malmberg

I 2010 var han med i 4. sæson af Zulu-programmet Comedy Fight Club, hvor en 3. plads blev startskuddet til otte år, hvor han levede af stand-up. I dag har han lagt det på hylden for et arbejdsliv som softwareudvikler – men d. 4 marts bytter han skrivebordet ud med scenen og er klar som den fjerde af aftenens komikere.

Hvad: Skråen Comedy Night
Hvor: Skråen
Hvornår: Lørdag d. 4. marts klokken 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Du kan finde billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også