Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skræddersy en frugtkurv til dit firma

Af Annoncør

Enhver arbejdsdag kræver mad og drikke i løbet af dagen. Nogle arbejdspladser har egen kantine, hvor det er muligt at købe fra dag til dag, andre har frokostordninger, hvor der indbetales et fast beløb i måneden, mens nogle medarbejdere blot sørger for egen madpakke.

Det afhænger af arbejdspladsen og medarbejderen, hvad der giver mening. Det er dog, uafhængigt af hvilken ordning der køres, altid en god idé at sørge for, at dit personale har mulighed for at spise lidt frugt og grønt i løbet af dagen. Dette kan gøres gennem en frugtordning.

Frugterne er hovedsageligt sæsonbestemte

Uanset hvor dit firma er beliggende, kan du finde en frugtordning, som leverer hertil. Hvad end det er FirmaFrugt aarhus, Frugtordning aalborg og FirmaFrugt odense – FrugtKurve og frugtkasser, er der en ordning for dig. Det kan være, det passer bedst at få frugt én gang om ugen, eller måske har I behov for flere leveringer.

Firmafrugt er frugt til virksomheder og årstidernes frugter erhverv – Almindelig firmafrugt og Økologisk frugt, og det kan tilpasses jeres individuelle behov. Der gøres altså en stor dyd ud af at udvælge frugter efter sæson, så der opstår en naturlig variation i de frugter, der tilbydes. Det gør, der er forskelligt at vælge imellem i løbet af året, så dine medarbejdere ikke skal spise det samme hver gang.

Sammensæt de frugter, som I kan lide

Der er som hovedregel en standard blandet frugtkasse, som de fleste vælger, når de køber firmafrugt. Denne indeholder bananer, pærer og æbler, som er nogle meget almindelige frugter, mens der også altid er forskellige typer sæsonfrugter i. Sidder I dog på en arbejdsplads, hvor størstedelen ikke bryder sig om æbler, er det muligt at skræddersy kassen, således I selv vælger antallet af hver type frugt, inklusiv hvis der er en type, som slet ikke skal være i kassen.

Ønsker I desuden lidt mere eksotiske frugter, er dette også en mulighed. Man kan tilkøbe diverse frugter såsom vindruer, meloner og ananas, hvis dette er mere fristende. I har altså rig mulighed for at få netop den frugtkasse, som I ønsker.

Del artikel

Andre læser også