Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sommerens fester er reddet: Skotlander lancerer mobilbar med lokalproducerede cocktails

Af Rikke Vestergaard Jensen

Sommerens fester er reddet.

Skotlander har nemlig lanceret en helt ny mobilbar, hvor du kan få fri bar til din fest.

”Under corona-nedlukningen fandt vi ud af, at der var en kæmpe interesse for at smage på vores produkter, så vi er helt vildt glade for, at vi nu kan præsentere vores mobile bar.

I mobilbaren kan vi øge kendskabet til vores produkter, og folk kan selv smage forskellen,” lyder det fra Titte Skotlander, som er medstifter af virksomheden.

Sommerens fester er reddet: Skotlander lancerer mobilbar med lokalproducerede cocktails

Mobilbar til alle slags events

Selvom mobilbaren er helt oplagt til sommerens mange fester, kan du faktisk booke mobilbaren året rundt. De leverer både til små som store events, man skal blot være minimum 20 personer. ”Vi kommer gerne ud til alle former for events, det er lige meget om det er sommerens store fest, brylluppet, studenterfesten, fredagsbaren eller et andet firmaevent.” fortæller Titte Skotlander.

Ved at booke mobilbaren med fri bar i fire timer sørger de for det hele, og du og dine gæster kan bare læne jer tilbage og nyde det. Skotlander kører ud i hele Nordjylland og med i prisen får du udstyr, glas, bartendere, spiritus og mixere.

Er din fest inden for 20 km. afstand fra Aalborg, er kørslen også inkluderet, men efter de 20 km. tillægges ekstra for kørsel. Som en ekstra bonusinfo kan de også levere et helt alkoholfrit arrangement, da de tilmed har produceret verdens første alkoholfri gin, Herbie Virgin.

Hvis Skotlander ringer en klokke hos dig, så er du ikke helt gal på den. De driver nemlig for tredje år i træk en bar med 85 ansatte til Roskilde Festival lige foran Orange Scene, hvor de serverer mere end 30.000 drinks.

Sommerens fester er reddet: Skotlander lancerer mobilbar med lokalproducerede cocktails

Desuden får de i år en ekstra bar på Roskilde Festival, som skal dække Backstage Village.  Sidst, men ikke mindst, er de også at finde på NorthSide, så til trods for, at mobilbaren er et nyt tiltag, så har de altså masser af professionel erfaring med bardrift og med at lange lækre drinks over disken.

Prisvindende og lokalproduceret

Skotlander er et prisvindende spiritusfirma, der gør en dyd ud af at benytte lokalproducerede råvarer i Nordjylland og størstedelen af deres spiritus er tilmed økologisk.

Skotlander har vundet over 20 internationale priser, og e producerer blandt andet Great Dane Rum, Skotlander Rum og Herbie Gin. Sidstnævnte har de såmænd også produceret et parti af i samarbejde med vores allesammens AaB.

Sommerens fester er reddet: Skotlander lancerer mobilbar med lokalproducerede cocktails

Skotlanders mest populære drinks er nogle gode kendinge, og det får i hvert fald os til at længes efter en god fest med lækre drinks i lange baner. Tanken om en god drink bliver kun bedre, når man ved at den er lavet med kærlighed og af lokalproducerede råvarer

. ”Vi har et ret stort sortiment, som vi selv har produceret og vi har derfor også et rigtig godt kendskab til, hvordan vi bruger dem i drinks, så de bliver helt perfekte” fortæller Titte.

Sommerens fester er reddet: Skotlander lancerer mobilbar med lokalproducerede cocktails

Mest populære drinks

Mojito: Great Dane Lys Rum, Sukkersirup, Lime, Mynte, Rørsukker.
Espresso Martini: Great Dane Barrel Aged, Kahlua, Espresso
Dark ‘N’ Stormy: Great Dane Barrel Aged, Limesaft, Angustura Bitter, Ginger beer
Clover Club: Herbie Pink Gin, Citronsaft, Hindbærsirup
Daiquiri:  Great Dane Lys Rum, Sukkersirup, Limesaft
Gin Hass med Passionsfrugt: Herbie Original, Passionsfrugtsirup, Lemon sodavand
Ellenor Spritz: Ellenor, Mousserende, Citronskal”

Sommerens fester er reddet: Skotlander lancerer mobilbar med lokalproducerede cocktails

Priserne varerier alt afhængig af, hvor stort eventet er og hvor i Nordjylland det finder sted. På deres hjemmeside, kan du få et meget større overblik over konceptet og priserne.

Tøv endelig ikke med at sende en forespørgsel, hvis du har andre spørgsmål, Skotlander svarer med glæde og gør deres bedste, for at opfylde dine behov, så du kan få lige den fest du ønsker dig.

Læs meget mere om Skotlanders mobilbar og se deres priser her.

Del artikel

Andre læser også