Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skønhed og velvære: Aalborg-iværksætter åbner fysisk butik

Af Stine Kjølby Christensen

Den aalborgensiske webshop Lovingly.dk bevæger sig nu fra virtuelle rum til fysiske lokaler i en helt ny butik i Shoppen.

Kendt for sit personlige udvalg af skønhedsprodukter og en nærværende service, har Lovingly.dk etableret sig gennem sin Instagram-profil med over 20.000 dedikerede følgere.

Sidste år tog Natalie Maria Overgaard over som ejer af webshoppen og har siden da videreudviklet skønhedsuniverset, med fokus på alt fra hårprodukter og hudpleje til makeup, helse og sundhedstilbud som cupping.

Natalie Maria Overgaard har også selv over 20.000 følgere på sin private Instagram, der ligeledes deler livet bag iværksætterlivet og ikke mindst hendes store passion for skønhed.

Hun er blandt andet kendt for sine lange storylines, der én efter én viser, hvordan hun selv bruger favoritprodukterne i sin hverdag.

Åbner i oktober

Lovingly forventes at åbne i oktober 2024 og lover indtil videre en unik shoppingoplevelse, hvor kunderne kan forvente personlig rådgivning fra både Natalie og hendes team.

Skønhed og velvære: Aalborg-iværksætter åbner fysisk butik

Lovingly.dks indryk i Shoppen markerer altså ikke blot et nyt kapitel for brandet, men styrker også Shoppen som destination for skønhedsentusiaster.

Indtil da kan du følge med hos både Natalie Maria og Lovingly‘s egen Instagram, hvor rejsen naturligvis dokumenteres.

Del artikel

Andre læser også