Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skift kontoret ud med en dag fuldt med teambuilding aktiviteter

Af Annoncør

Man hører ofte, at man skal gøre noget godt for sig selv. Det skal man også, men hvorfor ikke også gøre noget godt for andre, samtidig med at du gør noget godt for dig selv? Det kan du blandt andet gøre med teambuilding aktiviteter, hvor man virkelig får mulighed for at arbejde med sig selv samtidig med, at man styrker samarbejdet på arbejdspladsen.

Annoncørbetalt indhold leveret af AWA Teambuilding

Teambuilding kan være rigtig mange forskellige ting, og der opfundet forskellige aktiviteter, som man kan bruge til sine teambuilding aktiviteter. Aktiviteterne kan både foregå indendørs og udendørs, og man kan ofte være mellem 10 og flere hundrede deltagere, så der er altid mulighed for at lave et arrangement, som passer præcist til dine behov.

Hvorfor teambuilding?

Der kan findes rigtig mange forskellige årsager til, hvorfor teambuilding er en god ide? Uanset om man er en virksomhed, som ønsker at skabe bedre samarbejde og effektivitet i afdelingen, eller en gruppe venner, som ønsker en sjov eftermiddag, så kan teambuilding aktiviteter bruges. Man kan regne med at blive udsat for øvelser, som kan presse folk ud af deres komfortzone, hvilket gør, at man arbejder med nogle sider af sig selv, som man kan udvikle på.

Man bliver desuden tvunget til at samarbejde med de andre deltagere, hvilket vil kunne forbedre evnen til at arbejde sammen som et hold. I moderne virksomheder kommer man sjældent udenom, at man er nødt til at arbejde sammen. Derfor vil en teambuilding aktivitet være en investering i virksomheden såvel som medarbejderne. Se mere om alle fordelene, der er forbundet med teambuilding på https://a-w-a.dk/.

Gode eksempler på aktiviteter

Der er ikke nogen endelig opskrift på, hvilke aktiviteter, der er de bedste aktiviteter for din gruppe, da det ofte afhænger meget af, hvad man er til, og hvor stor gruppen er. Hvis man f.eks. er en gruppe på under 10 mennesker, så vil det være oplagt at lave nogle aktiviteter, som er mere intime, og hvor man ikke behøver at være så mange mennesker. Et godt eksempel på en sådan aktivitet er escape rooms, hvor man vil kunne teste sine samarbejdsevner for at slippe ud af et aflåst rum ved at løse gåder sammen med holdet.

Hvis man er en større gruppe, så vil det ofte være en god ide at lave nogle udendørs teambuilding aktiviteter, hvor der er mere plads. Udendørs teambuilding aktiviteter giver også plads til at man kan lave nogle større samarbejdsøvelser, hvor det kræver mere fysiske øvelser end dem, som man laver ved indendørs arrangementer. Der er mange udendørs øvelser såsom udendørs escape rooms, klatrebaner bueskydning m.m. Hvis man er til de mere klassiske øvelser, så er der rigtig god mulighed for at teste sine samarbejdsevner af og blive et bedre team, når det kommer til at arbejde sammen.

Teambuilding tvinger en til at samarbejde og det er noget, der øger effektiviteten på enhver arbejdsplads. Udover at teambuilding øger samarbejdsevnen, så giver det også en bedre dynamik imellem medarbejdere, da man laver nogle aktiviteter, som ikke er relaterede til arbejdet.

Del artikel