Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hjælp Karl: Ny skattejagt i Aalborg er perfekt til sommerferien

Af Michael Qureshi

Fra d. 5. juli til d. 8. august har I nu chancen for at få en helt unik og hyggelig oplevelse i Aalborg.

Aalborg Storcenter, Utzon Center, Kunsten og Friis Shoppingcenter inviterer til en ny og sjov sommerferieaktivitet, der sætter fokus på de mange spændende tilbud, Aalborg har at byde på både for sommerturister og for de lokale børnefamilier.

I kan gennemføre hele skattejagten alle fire steder, men I kan også nøjes med kun at gennemføre skattejagten et enkelt sted.

I en pressemeddelelse skriver Friis Shoppingcenter;

“Hjælp!

Alle Karls ting er blevet væk.

Karl er sammen med hans familie på ferie i Aalborg, og nøj hvor han hygger sig, men han er kommet til at glemme sine ting rundt omkring – Karl har derfor brug for din hjælp.

Kig forbi Aalborg Storcenter, Utzon Center, Kunsten eller Friis Shoppingcenter, her kan man gå på skattejagt – og store som små kan slå sig løs og skabe gode sommerferieminder sammen.”

Hjælp Karl: Ny skattejagt i Aalborg er perfekt til sommerferien
Foto: Stine Kjølby Christensen

Sommerskattejagt for børn i alle aldre

Det er en underholdende, oplevelses- og lærerig skattejagt for hele familien, med Aalborgs spændende kultur- og shoppingtilbud som omdrejningspunkt.

Uanset alder kan man deltage i skattejagten.

Man kan få sit sommerskattejagthæfte udleveret hos Aalborg Storcenter, Utzon Center, Kunsten eller Friis Shoppingcenter.

Hæftet bliver ens helt personlige skattekort, som kan tages med hen til de andre steder, hvor man kan finde flere af Karls ting.

Når man har gennemført skattejagten er der selvfølgelig en præmie – og når man ikke rundt til alle fire steder, så får man heldigvis også en præmie hvert enkelt sted.

Hjælp Karl: Ny skattejagt i Aalborg er perfekt til sommerferien

Helt unikt samarbejde i Aalborg

Det er Aalborg Storcenter, Utzon Center, Kunsten og Friis Shoppingcenter der har indgået et unikt samarbejde omkring en hyggelig sommeraktivitet, for hele familien i Aalborg i ugerne 27-31 på tværs af alle fire adresser.

Ønsket er gennem en ny og sjov sommerferieaktivitet, at sætte fokus på de mange spændende tilbud, Aalborg har at byde på både for sommerturister og for de lokale børnefamilier.

Sådan deltager I i skattejagten;

Friis Shoppingcenter – Henvend dig hos Imerco Home

Aalborg Storcenter – Henvend dig i Center Informationen i Strøggade

Utzon Center – Henvend dig i receptionen

Kunsten Museum of Modern Art – Henvend dig i receptionen