ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Velvære og bølgebrus: Skallerup inviterer til gus-aftener ved Vesterhavet

Af Stine Kjølby Christensen

En tur til Vesterhavet er bestemt ikke noget, der kun bør lokke i sommermånederne.

I takt med at mørket og kulden falder på ved Vestkysten, stiger temperaturerne nemlig i wellness-paradiset Romulus – spa & wellness, der er en del af Skallerup Seaside Resort.

Selvom Romulus alle dage har været ét af feriecenterets helt store trækplastre, er der alligevel en ekstra god grund til at besøge området i de kolde efterårsmåneder.

I ugerne 43-48 inviterer Romulus helt eksklusivt til særlige gusaftener hver onsdag, hvor du kan få den ultimative afslutning på dagen.

Velvære og bølgebrus: Skallerup inviterer til gus-aftener ved Vesterhavet

Romulus aften med tre gange temagus

Her får du mulighed for at nyde aftenstemningen, mens du – til lyden af rislende fontæner i de varme termalbade – kan se frem til en afslappende sanseoplevelse, der tager dig på en tidsrejse tilbage til antikkens Rom.

Udover adgang til Romulus, vil aftenen stå på hele tre gange temagus, hvor nogle af landets bedste gusmestre står klar til at give dig en unik oplevelse.

En oplevelse, som vi hos MigogAalborg også selv har været en del af ved flere lejligheder og som vi på alle måder kan anbefale og stå inde for.

En gusaften i Romulus kan på ingen måde sammenlignes med en tur i svømmehallen.

Velvære og bølgebrus: Skallerup inviterer til gus-aftener ved Vesterhavet

Mens mestrene basker med håndklæder, vil varmen i saunaen brede sig som en tung dyne og duften af de æteriske olier af alt fra gran, blodappelsin til opfriskende pebermynte vil smyge sig gennem dine luftveje og efterlade dig fuldstændigt afslappet.

Når kvarteret i sansesaunaen er gået, kan du passende dyppe dig i et iskoldt bassin, der vil få dine blodkar til at trække sig lynhurtigt sammen. Dette er med til at udløse et chok i kroppen, der sætter gang i både endorfiner og adrenalin, hvilket efterlader dig med en følelse af fornyet energi.

Saunagus har derudover en lang række sundhedsmæssige fordele og kan blandt andet være med til at booste dit kredsløb og immunforsvar.

Velvære og bølgebrus: Skallerup inviterer til gus-aftener ved Vesterhavet

Kombiner med et ophold

Målet om sundhed og velvære føres også helt ud ernæringsmæssigt. I løbet af aftenen vil der nemlig også være mulighed for at tilkøbe “let salatbuffet”, hvor I kan mæske jer i kroppens vigtigste benzin.

Prisen for aftenen er 350 kr., hvis du ikke bor på Skallerup Seaside Resort – og 180 kr., hvis du er boende gæst.

Ønsker I at forlænge wellnessoplevelsen, er der mulighed for at booke en overnatning i forbindelse med jeres besøg.

Opholdet koster fra 995 kr. og inkluderer entré til Romulus med tre gange saunagus, salatbuffet, en overnatning, brunchtallerken næste morgenen samt fri adgang til Skallerups øvrige aktiviteter såsom fitness, svømmehal mm.

Du kan booke din billet til aftenen – eller et udvidet ophold – lige her.

Del artikel

Andre læser også