Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal du sælge din bil?

Af Annoncør

Hvis du ikke længere vil have din bil, så har du to valgmuligheder at vælge imellem. Enten kan du vælge at sælge den videre eller hvis du har en meget gammel bil, så kan du skrotte den og få en skrotpræmie. Hvis du har en velfungerende bil, så har du gode muligheder for at få en god pris, hvis du vælger at sælge den. Læs mere om dine muligheder, når det kommer til salg af bil i denne artikel.

Annoncørbetalt indhold leveret af solgt.com

Gør det selv

Du kan selv vælge at sælge din bil på egen hånd ved at slå en annonce op på DBA eller et andet forum. Dog er der nogle ting, som du skal være forberedt på, hvis du ønsker at sælge din bil selv. Du skal først og fremmest vælge at få en bilvurdering af din gamle bil, så du har en idé om, hvad du kan sælge den til. Hvis der er en, der viser en interesse i din bil, så skal du huske at køre med personen, hvis vedkommende gerne vil prøvekøre din bil. Det er ganske normalt, at folk efterspørger dette, men du skal bare sørge for at køre med. Du skal ligeledes sørge for, at du sælger bilen til en, der rent faktisk har et kørekort, så du ikke får problemer, hvis der skulle blive noget på sigt.

Få professionelle til at hjælpe dig

Du kan også vælge at lade professionelle om salget af din bil, så du ikke selv skal gøre noget. Det eneste du skal gøre, det er at kontakte firmaet, der skal stå for salget og beskrive den bil, som du har. De vil give et tilbud på, hvad din bil er værd og derved prøve at sælge den for dig. Det eneste, du skal være opmærksom på, det er at du har retten til at takke nej til et tilbud, hvis det ikke er dit ønske alligevel. Måske du har skiftet mening eller så synes du, prisen er for lav. 

Hvem kan du kontakte?

Hvis du gerne vil have hjælp til håndteringen af salget af din bil, så kan du kontakte professionelle firmaer, der specialiserer sig i bilsalg.  Du kan skrive på Google ”hvordan sælger jeg min bil” og se hvilke muligheder, der kommer frem. Det kan hjælpe dig i din søgning, så du finder frem til det rette firma, der kan hjælpe dig godt på vej, og som sikrer, du ikke bliver snydt i din bilhandel.

Del artikel

Andre læser også