Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal du sælge bolig i Aalborg? Du kan overveje selvsalg – læs mere om det her

Af Annoncør

Det er klart, at det altid er en stor ting, når man skal sælge ens bolig. Ens bolig er ikke bare et hus eller en lejlighed, det er et hjem, og det er noget, vi alle kan have brug for. Men der er nok også en grund til, at du skal flytte. Måske du skal videre til en anden by, måske du skal hen i noget, der er større, eller måske der er en helt tredje grund? Uanset så er det vigtigt, at man kommer godt igennem sin flytning. For det kan være hårdt! Hvordan skal du sælge din bolig?

Med selvsalg skal du ikke bruge en ejendomsmægler

Det kan være ganske dyrt at hyre en ejendomsmægler, når man skal i gang med at sælge, men det er faktisk heller ikke noget, du nødvendigvis behøves at have. Du kan nemlig i stedet for vælge at lave selvsalg, når du skal give din bolig videre til nogle andre. 

Du skal ikke selv stå for det juridiske

Men er selvsalg så bare, at man står for det hele selv? For det er klart, at det er en kæmpe opgave, og det er det særligt, hvis det ikke er noget, man har prøvet før. Men sådan er det heldigvis ikke med selvsalg af bolig. Det er faktisk sådan, at der stadig er nogen, der kommer til at tage sig af alt det juridiske, så du ikke skal stå med denne opgave selv. Det kan også være meget svært at forstå de juridiske sprog, og der er måske mange termer, man ikke lige bruger i hverdagssproget.

Sørg for, at kravene bliver overholdt med selvsalg

Det kan være fristende, at man bare vil spare det hele væk og heller ikke betale for selvsalg. Det kan du i princippet også godt, men det kræver, at du har komplet styr på alle de krav, der skal overholdes i forbindelse med, at man sælger en bolig. Er du det mindste i tvivl om, hvorvidt du har dette, så er det nok fordi, at du kunne have bedre styr på det. 

Din købsaftale bliver lavet korrekt

Med selvsalg er der andre, der sørger for, at din købsaftale bliver lavet på den rette måde. Det kommer til at forløbe langt mere gnidningsfrit for dig med salg af din bolig, når du ikke skal til at overskue alt det juridiske.

Del artikel

Andre læser også