Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal du forkæles i din efterårsferie?

Af Redaktionen

Denne artikel er udgivet i samarbejde med spa-tours.dk og indeholder reklame.

Efterårsferien er for mange et skønt afbræk, der skal nydes med familie og venner. Den er en lille oase i kalenderen, efter vejret mildest talt går ned af bakke efter sommeren og inden den skønne juletid for alvor sætter i ind.

Efteråret er også en rigtig hyggemåned. Hvor temperaturerne begynder at falde, og uldsokker og halstørklædet så småt bliver fundet frem fra skuffer og skabe. Det er årstiden, hvor selvforkælelsen er på sin plads. Men hvordan ønsker du at tilføre selvforkælelse til dit efterår?

Nyd en varm kop kakao

Efter en lang cykeltur i regnvejr og bidende kulde fortjener man da om noget at nyde en kop kakao. Gerne med en god klat flødeskum på toppen. Det emmer af forkælelse, og får garanteret barndomsminder frem fra deres skjulested i erindringen.

Tag i sommerhus

Forestil dig at nyde en dag ved Vesterhavet i din sommerferie. Hvor bølgerne er høje, vinden kold og skummet sprøjter. Hvor man mærker at blive blæst igennem og kulden bide i kinderne.

Forestil dig derefter at tage en tur tilbage i sommerhuset, hvor I tænder op i brændeovnen og drikker et glas rødvin, mens ungerne ivrigt forsøger at lave kastanjemænd. Lyder det ikke fantastisk?

Nyd en dag med wellness

Det er intet, der er mere balsam for sjælen end wellness. Når kroppen og sanserne bliver forkælet smitter det af på sindet. Hvis du drømmer om afslapning i lange baner i smukke omgivelser, skulle du unde dig selv et ophold med wellness i Sverige.

Et ophold i hjertet af Sveriges smukke natur er også den perfekte mulighed for at forkæle din partner. Så overrask din partner med en ophold, hvor I sammen skal nyde ansigtsbehandlinger, massage og ture i spaen. Kærligheden har aldrig haft bedre vilkår.

Tag en tur i biografen, eller gå på museum

Når man skal forkæle sig selv, handler det ikke kun om sanseindtryk. Forkælelse kan også være en dosis med kulturelle oplevelser, såsom et besøg på et museum, kunstudstilling eller i biffen.

Så tag en du holder af under armen og besøg sammen en attraktion i nærheden af dig. Måske er der en lokal kunstner, der holder åbent hus i sit atelier? Eller en særlig kunstudstilling på en kulturinstitution nær dig? I kan også tage en tur i biografen og se en film, der taler til jeres præferencer.

Slut dagen af med at nyde et lækkert måltid sammen. Sluk telefonerne og nyd hinandens selskab. For forkælelse er i sandheden også muligheden for at være offline.

Rigtig god fornøjelse.

Del artikel

Andre læser også