Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal du flytte? Få fragtet dine ting billigt

Af Annoncør

Måske du lige nu står og skal flytte? Eller måske du har købt noget, som du alligevel ikke kunne fragte selv? Så er der forskellige løsninger, du kan bruge. Du kan f.eks. leje en stor trailer, en flyttevogn eller benytte dig af en fragtservice. I denne artikel kan du læse mere om fragtservice.

Hvad består fragtservice af?

Hvis du gerne vil have fragtet dine ting billigt, så kan det være en smart løsning for dig. Hvis en fragtbil allerede er ude at køre – og på forhånd har en fastlagt rute, hvor de kan tage dine ting med på vejen, kan det give mulighed for at spare på fragten. Det er naturligvis professionelle vognmænd, så du sikkert og trygt kan overlade dine ting til dem. Typisk får du hentet eller leveret dine ting direkte hjem til din adresse eller andet sted efter aftale.

Hvilke overvejelser skal jeg gøre mig?

Online kan du finde forskellige fragtmuligheder, hvor du kan dykke mere ned i, hvad der er den bedste løsning for dig. Vil du flytte dine ting på egen hånd ved hjælp af familie og venner muligvis med flere læs frem og tilbage? Eller vil du have opgaven overladt til et firma?

Det kommer naturligvis an på, hvad du skal have fragtet, idet præmissen er, at vognmanden skal have en ekstra ledig plads i fragtbilen. Der er imidlertid typisk mange fragtbiler tilknyttet, hvorfor der sandsynligvis er en ledig bil, der kan fragte dine ting for dig.

Indhent tilbud på fragtopgaven

Det første trin er at oprette den ønskede opgave, hvor du skal indtaste diverse oplysninger, der er på din fragtopgave. Dernæst kan du modtage et eller flere tilbud på dine transportmuligheder. Til sidst kan du efterfølgende vælge en vognmand, der kan varetage dette arbejde for dig. Online kan du tillige se de forskellige betalingsmuligheder, der er at vælge imellem.