ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal din næste rejse gå til den eksotiske østafrikanske østat Mauritius?

Af Annoncør

Har du endnu ikke besøgt smukke og eksotiske Mauritius, så bør du bestemt overveje at besøge den østafrikanske østat, som ligger uden for Østafrika.

Paradis så langt øjet rækker

Mauritius er omkranset af det eksotiske indiske hav og går for at være et paradis af kontraster. Her får du mulighed for at slappe af på de smukke kridhvide sandstrande. Men muligheden for at dykke eller snorkle er ligeledes rigt, da det indiske hav byder på et væld af farvede dyreliv og koralreve. Mauritius er ligeledes kendt for dens okkerrøde jord, som er et kendetegn at betræde i Afrika. Øen er dertil frodig med grønne sukkerrørsplantager, så naturen kommer på smukkeste vis i spil her med alle dens kontraster.

Planlæg om muligt din rejse til Mauritius i god tid

Mange turister valfarter til Mauritius, da kulturen på øen oser af liv. Ligeledes vælger mange nygifte par Mauritius som et udset mål for deres bryllupsrejse. Det er forståeligt, da paradisøen er indbegrebet af romantiske rejser til Mauritius. Studerende fra bl.a. Danmark er også kendt på øen, for at dele ud af sin viden på de social udsatte områder. Det gør, at Mauritius også kan besøges på anden vis.

Et rigt sprogbrug på øen

Da Mauritius har været en koloni af flere omgange gennem historien, tales der både engelsk, fransk samt deres eget sprog mauritisk kreolsk. Der forekommer dog også et etnicitet sprog afhængig af mauritiernes egen historie på øen. Dette sprog mix er affødt af den hollandske, franske og britiske invasion på øen og hidrører sukkerrørsplantagernes historie. Dette leben af sprog gør det livligt og om ikke andet til en anderledes ferieoplevelse, hvor man selv gives mulighed for at træne sit franske, som man siger. Eller læring om øens kultur og historie.

Børn er velkomne på Mauritius

Børn er mere end velkommen på Mauritius. Dette gør, at er man en børnefamilie kan man trygt vælge Mauritius som et rejsemål. Mange barsels forældre har udset sig øen som et rejsemål i længere tid, da klimaet er behageligt med temperaturer omkring 30-33 grader året rundt. Vejret er solrigt og med masser af strand- og bademuligheder er det ideelt for småbørnsfamilier. Mange steder er der ligeledes pool, så afhængigt af hvordan man ønsker at bo er mulighederne mange. Så ønsker du en minderig rejse med dine børn, så er Mauritius et oplagt rejsemål.

Del artikel

Andre læser også