Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skærper indsatsen: Derfor kommer der uniformerede betjente i Aalborg Lufthavn

Af Nathalia Hentze Nielsen

I fremtiden kommer du til at opleve flere uniformerede betjente i Aalborg Lufthavn.

Nordjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse, at de jævnfør Justitsministeriets udmelding den 3. august, midlertidigt skærper indsatsen ved de indre danske grænser.

For den nordjyske politikreds betyder det, at de skærper opmærksomheden ved de grænseovergange, der er i det nordjyske. Der er konkret tale om:  

  • Et øget tilsyn fra den uniformerede patruljetjeneste ved de nordjyske grænseovergange – det er Hirtshals, Frederikshavn og Aalborg Lufthavn. 
  • Vores tilsyn vil være en udvidelse af vores eksisterende kontrolforpligtelser, og det betyder, at man som borger eller rejsende i havn eller lufthavn vil kunne opleve stikprøvevis grænsekontrol fra politiet. 

Fg. politiinspektør ved Nordjyllands Politi, Henrik Skals, udtaler:

”Det er Nordjyllands Politis opfattelse, at borgere og rejsende i det nordjyske kun vil kunne opleve ganske få gener ved denne midlertidige skærpelse af indsatsen ved de indre danske grænser, men man vil dog, periodevis, kunne opleve lidt ekstra politifolk ved grænseovergangene.

Politikredsen beder om borgernes forståelse, hvis der, mod forventning, skulle opstå mindre forsinkelser i forbindelse med, at vi udfører vores arbejde.”

Del artikel

Andre læser også