Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skab nye ferieminder på vandrestierne

Af Redaktionen

Det er efterhånden ikke svært at finde en spændende vandrerute noget sted i verden. Det skyldes først og fremmest, at mange har fået øjnene op for, hvor nemt det er at springe ud i sporten. For ikke at tale om hvordan det er en fantastisk mulighed for at kombinere nye oplevelser med god motion. Så hvis du leder efter en aktiv måde at tilbringe din næste ferie på, bør du uden tvivl finde vandrestøvlerne frem og vælge iblandt en af de mange ruter, som går på kryds og tværs af forskellige lande.

På CAMPZ Outdoor Shop kan du vælge blandt et stort udvalg af tøj, sko og udstyr, der egner sig godt til de krævende vandreture i bjergene såvel som de lange ture på alverdens skovstier. Det eneste, du skal gøre, er at beslutte dig for, hvilket land og hvilken natur du har mest lyst til at udforske. Du kan trygt stole på, at vi på CAMPZ.dk har præcis det, du mangler til din næste vandretur, hvad enten du skal på sommer- eller vinterferie.

Bliv godt klædt på fra top til tå

Du går aldrig fejl af en rask vandretur, hvis du leder efter en ny måde at udforske naturen omkring dig på. For når det kommer til trekking og vandring, er det eneste du behøver et par fødder, der er ivrige efter at komme af sted. Derfor er det dog stadig en god idé, hvis du er ordentligt klædt på. Du bør nemlig aldrig undervurdere den forskel, et par gode støvler og det rette tøj kan gøre, uanset om du er nybegynder eller en erfaren vandrer.

Det rigtige udstyr er især vigtigt, når du begiver dig ud på en længere vandreferie. Derfor kan du på CAMPZ Outdoor Shop vælge blandt et stort udvalg af beklædning og fodtøj, som er specifikt designet til sporten. Det betyder, at du sagtens kan gå mange kilometer i forskelligt terræn og stadig føle dig godt tilpas. De mange produkter, vi fører på CAMPZ.dk er nemlig nøje udvalgt på grund af deres høje kvalitet, som giver god komfort og optimal støtte fra start til slut på din ferie.

Snør vandrestøvlerne og kom afsted

Naturligvis er det fødderne, som gør det meste af arbejdet på en vandreferie. Hvilket betyder, at et par gode vandre- eller trekkingsko er helt igennem essentielle, hvis du ønsker at undgå alt for mange vabler.

Højt på listen over nødvendigt udstyr finder du dog også en god rygsæk. En funktionel måde at pakke dine ting på er vigtig på korte ture, men også på de lange og udfordrende ruter er det vigtigt at have styr på tingene.

I CAMPZ Outdoor Shop kan du finde et hav af forskellige daypacks og rejsetasker, hvis lette og slidstærke konstruktion gør det let at tage på en længere vandreferie i udlandet. De praktiske rygsække er designet af åndbare og holdbare materialer, som først og fremmest sikrer en utrolig bærekomfort. Du kan med andre ord nå vidt omkring på din ferie og stadig medbringe alt det grej, du har behov for.

Del artikel

Andre læser også