Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skab festens højdepunkt med et magisk og humoristisk indslag

Af Annoncør

Derfor skal du booke en tryllekunstner til dit arrangement

At sætte en tryllekunstner i stævne til festen er et både fornuftigt og helt ideelt valg, der med sikkerhed medfører, at stemningen ryger i vejret. Trylleri er så betagende en kunstform, der kan anvendes som underholdning til langt de fleste arrangementstyper – om det er en konfirmation, fødselsdag, bryllup eller noget helt fjerde er underordnet, så længe selskabet vil underholdes. Med en så alsidig kunstart, som trylleri er, er der garanti for at alle på tværs af alder, vil finde et trylleshow yderst interessant og fascinerende.

Annoncørbetalt indhold leveret af NicolajMogensen.dk

Desuden fungerer et trylleshow utrolig godt til at bryde isen gæsterne imellem. Showet sikrer ligeledes, at selskabet har et naturligt samtaleemne at kaste sig over, når tryllekunstnerens optræden er forbi. Af samme årsag anvendes tryllekunstnere ofte ved arrangementets begyndelse, da showet hurtigt sætter sit præg på den efterfølgende fest.

Slip tøjlerne og spar besværet

Med ro i maven og god samvittighed kan du trygt lade en professionel tryllekunstner overtage underholdningsdelen. På den måde slipper du helt selv for at planlægge og organisere en underholdning, som i mange tilfælde kan være yderst problematisk at tilrettelægge – især hvis arrangementet huser forskellige aldersgrupper.

Det er derfor en helt oplagt mulighed at booke underholdning fra en tryllekunstner, som garanterer selskabet en helt særlig magisk oplevelse samt et minde, alle vil huske tilbage på.

Organiser selv dit trylleshow

Som arrangør er det muligt at præge trylleshowets indhold. Arrangøren har altså mulighed for at byde ind med konkrete indspark til, hvordan showet skal tage sin form. Dermed giver det arrangøren en sikkerhed for, at tryllekunstnerens optræden bliver, som arrangøren og gæsterne ønsker det. Indspark kan bl.a. bestå i at inddrage en hovedperson (konfirmand, fødselar osv.) på en bestemt måde, men det er også muligt at ønske konkrete effekter eller tricks til showet.