ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skab et professionelt kontormiljø med de rette møbler

Af Annoncør

Har du brug for nye møbler til virksomhedens kontorer, kantine og lounge? Så har du mange steder at søge efter dem. Bedst er det selvfølgelig at møblere virksomheden med stole, borde osv., der lidt ligner hinanden. Af praktiske og hygiejniske årsager kan det ikke altid lade sig gøre. Fx har borde til kantinen nærmest behov for bordplader af laminat, hvor træbordplader foretrækkes andre steder.

Hent kontor møbler af kvalitet hos Reick Møbler

Leder du efter kvalitets møbler, kan du finde dem hos Reick Møbler. For de er møbelleverandør og producent af møbler til alt fra konferencerum til kantine og kontor. Hos dem kan du finde et bredt udvalg af møbler med moderne designs, som passer ind på de fleste danske kontorer. Fx kunne det være aktuelt med ergonomiske kontorstole, så dine ansatte kan sidde i en sundere stilling ved pc’en.

Gør kantinen mere fancy med miljøstation og kaffe-ø

Det kunne også være, du er på udkig efter inventar til at gøre kantinen mere fancy. Her kunne du så overveje at investere i en miljøstation, så ansatte får let ved at sortere affald forsvarligt. Kunne også være, du skulle finde dig en kaffe-ø fra Reick. Altså et møbel med hylder og evt. håndvask, som dine ansatte kan servicere sig selv fra. Du har talrige møbler at vælge fra – nogle mere kendte end andre.

Møblér konferencerummet med de rette borde og stole

I konferencerummet skal du selvfølgelig have et langt bord med plads til alle, der kunne tænkes at sidde med til møder. Stole skal der også være nok af, og hvor en kontorstol på hjul nok ikke er det mest oplagte valg her, har du andre muligheder som diskrete skalstole. Det kunne også være, at du har brug for at sætte højborde op på dine gangarealer, som ansatte kan holde uformelle møder ved.

Del artikel