Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skab en personlig og autentisk indretning

Af Annoncør

Hvis der er et sted vi ofte bruger meget tid, så er det bag hjemmets fire vægge. Vores hjem er både der hvor vi lader op til en travl hverdag, og det er også her vi skaber mange minder med venner og familie. Måske er det også derfor, at vi går op i vores indretning og det udtryk vores hjem har. Men hvordan sikrer du egentlig, at dit hjem udstråler, at det er netop dig der bor der? 

Find den stil der passer til dig

Det lyder ofte nemmere sagt end gjort, at man bare lige skal finde sin personlige stil. For det er bestemt ikke alle, som det kommer lige nemt til. Der er mange forskellige stilarter at vælge imellem, men det er måske ikke alle der falder lige meget i din personlige smag.

En god måde at få overblik over, hvad man egentlig godt kan lide er at tage på inspirationstur. Det kan både være i en møbelbutik eller blot et sted som pinterest. Det vigtigste er, at du lægger mærke til hvad du kan lide og om der nogle farver, teksturer og stilarter der går igen.

For hvad enten du er til simpelt skandinavisk design som hos House doctor, eller føler dig mere hjemme i noget mere vildt, så er den bedste indretning den, som du føler dig mest hjemme i.

Modsætninger mødes

Man kan hurtigt binde sig fast på én indretningsstil i hjemmet, men det skaber ofte et fladt udtryk. En god måde at skabe dynamik er faktisk ved at bruge nogle kontraster i din indretning. Det skal selvfølgelig stadig passe ind.

Det er ikke noget der vil skabe en forvirrende indretning, hvis man gør det rigtigt. For så vil god brug af kontraster understreger blot din stil og personlige smag. Så har du et hjem der udstråler, at du bor der.

Del artikel

Andre læser også