Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skål ohøj: Kom med på Gin & Tonic Cruise i Aalborg 

Af Emil Kjær Jørgensen

Tilbage i 2021 planlagde Mr. Gin (tidligere Mr. Booze), en ginwebshop med hovedsæde i Aalborg, en enkelt sejltur, hvor der undervejs blev serveret 3 gin & tonic. De valgte at kalde turen for Gin & Tonic Cruise.

Den ene tur blev på samme sommer til hele 21 og siden 2021 har de haft flere end 5000 gæster med ombord. 

Og nu er der gode nyheder til dig, som enten har været med ombord, og som gerne vil med igen, eller hvis du er en af dem, der tidligere er gået forgæves i billetsalget.

Gin & Tonic Cruise vender selvfølgelig tilbage i 2024. Det skriver Mr. Gin i en pressemeddelelse.

30 ture i Aalborg i sommeren 2024 + flere byer

I sommeren 2024 har Mr. Gin nemlig planlagt 30 ture i Aalborg og ligesom sidste år, bliver der også arrangeret Gin & Tonic Cruise i Aarhus, København og Silkeborg.

Oliver, direktør hos Mr. Gin, uddyber: 

”Vi har siden starten haft flere end 5000 gæster med ombord på vores Gin & Tonic Cruise, så derfor skal vi selvfølgelig også gentage succesen i 2024. Sidste år blev konceptet udvidet til Aarhus, København og Silkeborg, og her kommer vi også til at arrangere flere ture i 2024. Så vi må bare erkende at danskerne har taget vores koncept til sig”. 

Sejl rundt i fjorden omkring Aalborg – og nyd 3 velsmagende gin & tonic 

Gin & Tonic Cruise foregår i Aalborg ombord på det historiske MS-kysten, som ligger ved Aalborg Havnefront. Turen har en varighed på halvanden time og ruten tager blandt andet skibet fordi Stigsborg Brygge, Østre Havn, Musikkens Hus og Utzon Centeret, for herefter at sejle ud mod Egholm, inden båden igen sejler retur.

Og måske vigtigst af alt, bliver der undervejs serveret 3 velsmagende gin & tonic. Men her stopper det ikke.

For ifølge Oliver, så bliver oplevelsen bedre år for år. Han uddyber:” Det er klart, at når man afholder så mange arrangementer som os, er det vigtigt at der ikke bliver svækket for kvaliteten – tværtimod”. Derfor lover han også, at der i 2024 vil være yderligere forbedringer, sammenlignet med tidligere år. 

”Vi har mange ”faste gæster” som har været med siden vi startede i 2021 og dem håber jeg også at se næste år. Ligesom vi selvfølgelig håber på at se en masse ginglade gæster fra hele landet. Vi vil i hvert fald gøre vores til at de får en unik oplevelse!” Udtaler Oliver afslutningsvis. 

Prisen for en billet til næste års Gin & Tonic cruise er 399 kr. og i prisen er følgende inkluderet:

• 1,5 times sejlads

• 3 velsmagende Gin & Tonic med prisvindende gin og tonic fra Fever-Tree

• Kort præsentation af de forskellige drinks

• Pose med snacks og vand

• Smag og køb – køb de gin, som bliver serveret ombord, til Danmarks skarpeste priser

Turene finder sted på udvalgte torsdage og lørdage henover over sommeren. Der sælges kun 30 billetter til hver tur og de kan købes her:

Del artikel

Andre læser også