Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skål for de 70 år: Peter Vin fejrer fødselsdag med vilde tilbud

Af Frederikke Hougaard Hansen

Torsdag den 10. oktober 2019 kan Peter Sørensen, i daglig tale Peter Vin, fejre sin 70 års fødselsdag.

I den forbindelse inviterer Peter Vin alle sine kunder til ekstraordinært gode tilbud, leverandører der skænker smagsprøver og stemningsfuld musik i butikken i Skrågade i Nørresundby.

Det sker fra torsdag den 10. til og med lørdag den 12. oktober.

”Sådan en rund fødselsdag skal jo fejres med maner, og det gør vi med gode tilbud på både vin, spiritus, chokolade og kaffe – og mens man handler, kan man jo smage lidt på sagerne,” fortæller fødselaren Peter.

De festlige smagsprøver serveres af leverandører fra Østjysk Vinforsyning, Juuls Engros og Hjort Beer Nørresundby. 

Derudover kan man glæde sig til stemningsfuld musik, når Jens Ole Jensen, kendt fra Kræn West og Swampis Venner, lægger vejen forbi fredag eftermiddag.

Skål for de 70 år: Peter Vin fejrer fødselsdag med vilde tilbud

Eksklusive tilbud til de hurtigste vinkendere

I forbindelse med fødselsdagen er der mange gode tilbud i butikken: både på populære Ripasso- og Amarone-vine, og vine man kan nyde til hverdag, uden at skulle have den store tegnebog frem.

Derudover er der også tilbud på et udvalgt af særligt eksklusive vine – men her gælder det om at være særligt hurtigt, da der er ganske få flasker i puljen.

”Vi har blandt andet fået fat i seks flasker Cardinale årgang 2006 fra Napa Valley. En pointtopscorer i magasinet Wine Enthusiast, der kun er produceret 1500 flasker af.

Stykprisen er 1500 kr. sat ned fra 2500 kr.,” fortæller Peter og tilføjer:

“Ligeledes har vi tilbud på et udvalg af de meget eftertragtede Bourgogne- og Rhonevine fra topproducenten Lucien le Moine. Blandt andet deres Omnia Chateauneuf-de-Pape til kun 499 kr. sat ned fra 799 kr.”

Er man på udkig efter en god hverdagsvin, vil der også være priser ned til 59 kr. pr. flaske.

Bredt udvalg af rom og whisky

Udover vin, kan du ved Peter købe spiritus, lokal øl, kaffe og the fra Høyberg Kaffe & The samt chokoladespecialiteter fra Summerbird og Frellsen.

Skål for de 70 år: Peter Vin fejrer fødselsdag med vilde tilbud

”Vi går meget op i spiritus, og har især et bredt udvalg af rom, whisky – og gin følger også godt med.

Vi har nogle rigtig gode flasker, som kan være svære at få fat i … simpelthen fordi, at der ikke bliver produceret ret mange,” fortæller Peter.

I forbindelse med fødselsdagen er der eksempelvis tilbud på flere sjældne specialaftapninger af whisky og rom, der kun er lavet 300-400 flasker af.

Blandt andet rom fra det nedlagte Caroni-destilleri på Trinidad samt rom fra aftapperne Velier og Compagnie des Indes.

Derudover et særligt tilbud på GlenDronach 12 års Single Malt Whisky til kun 299 kr. sat ned fra 450 kr.

Kan i år også fejre 45-års jubilæum

Men det er ikke kun Peters 70 års fødselsdag, der er værd at skrive hjem om.

Peter Vin købte daværende Nørresundby Vinhandel i Vestergade i 1974, og kan således fejre 45-års jubilæum den 13. december 2019.

Skål for de 70 år: Peter Vin fejrer fødselsdag med vilde tilbud

”Jeg arbejdede i butikken inden jeg købte den, så en dag ringede jeg til min chef og spurgte, om han ville sælge butikken til mig, og så sagde han ”Skriv en check, send den til mig omgående, og så er butikken din”.

Det var en lidt sjov måde at starte på, for det var en ret spontan beslutning, og først bagefter gik jeg i banken og fortalte, hvad jeg havde gjort – og så var det sket,” slutter Peter, som kan se tilbage på mange års opbakning fra sundbynitterne, der stadig ofte lægger vej forbi, når der skal købes en gave eller en god flaske til weekenden.

Hvad: 70-års fødselsdag
Hvor: Peter Vin, Skrågade 33
Hvornår: 10.–12. oktober

Er du interesseret i rom og cognac, kan du den 31. oktober kl. 19 komme til smagning for 300 kr. pr. person. Billetter kan købes i butikken. 

Del artikel

Andre læser også