Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sjovt og hyggeligt alternativ: Kom til Mini Royal Run i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

På grund af COVID-19 bliver der desværre intet Royal Run i Danmark i år.

Men kan du ikke vente helt til 24. maj 2021, har vi en god nyhed til dig, der elsker lidt motion og ikke mindst masser af hygge og socialt samvær.

Søndag d. 6. september afholder løbefællesskabet ’Royal Runners – Run Together Aalborg’ et ”mini Royal Run” for alle interesserede.

Kage, musik og masser af godt humør

Sille Sørensen, Sofie Nygaard og Stine Kaasgaard som er værter for fællesskabet, inviterer alle interesserede til at komme i Kildeparken d. 6. september fra kl. 10.00 og løbe/gå en 5 kilometer-rute, som er afmærket i dagens anledning..

Der vil både være god musik, kage og startnumre, hvorpå man selv kan skrive sit navn.

Løbet vil derudover sparke løbefælleskabet ’Royal Runners – Run Together Aalborg’ ordenligt igang, som efterfølgende kommer til at foregå hver mandag kl. 17-18 i Kildeparken.

“Så hvis man trænger til at komme ud at røre sig og har lyst til at gøre det sammen med andre løbeglade mennesker – så er løbet d. 6. september en rigtig god mulighed for både at få rørt sig og hører mere om den kommende fællestræning.

Målet med træningen er at deltage sammen til Royal Run i maj, men det er dog slet ikke noget, som man behøver at forpligte sig til. Det vigtigste er nemlig at få rørt sig og have det sjovt – sammen,” fortæller arrangørerne.

Hvis du har lyst til at deltage, vil arrangørerne gerne have dig til at trykke “Deltager” på Facebook, så de kan holde øje med antallet.

Hvad: Mini Royal Run
Hvor: Kildeparken
Hvornår: 6. september

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også