Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skøn hud og humor: Kom til sjovt og inspirerende foredrag om overgangsalderen

Af Nathalia Hentze Nielsen

Ud af alle de forskellige faser kvinder oplever gennem livet, er der særligt én, som kan give sved på panden – bogstaveligt talt.

Overgangsalderen, hvor ens menstruation forsvinder og hormonerne daler, betyder for mange svedeture, dårlig søvn, problemer med sex og mange flere symptomer.

Det er intet under, at mange kvinder bliver lidt skræmt ved tanken om denne livsovergang, men står det til foredragsholder og blogger Vibeke Silke Guldager skal frygten tages ud af, hvad hun kalder en fed periode i livet.

“Jeg vil gerne tage brodden ud af overgangsalderen, så det bliver en normal ting at snakke om ligesom det at komme i puberteten.

Vi skal ikke hoppe uden om dette emne som samfund, når det jo er en helt naturlig ting, der sker for de fleste kvinder. Hvis vi taler om det, kommer der også større forståelse for de ting, kvinder går igennem,” forklarer hun.

Netop det at tale åbent om tabuet – krydret med den hemmelige opskrift på strålende hud og masser af humor – er hvad, kvinder kan opleve til Vibekes foredrag “Omfavn din overgangsalder med skøn hud og humor”.

Et foredrag hun afholder sammen med Anette Kristine Poulsen, der er skønhedsredaktør ved Børsen og hudplejeekspert. Hun står klar til at dele guldkorn om, hvordan man får bedre hud med årene og glød i overgangsalderen. 

Foredraget foregår i Aalborg mandag den 30. oktober fra klokken 19.00 – 21.30 på Scandic Aalborg Øst, Hadsundvej 200.

Billetter koster 275 kroner og kan købes her. Du får endda en goodiebag til en værdi på over 700 kroner med i billettens pris.

Skøn hud og humor: Kom til sjovt og inspirerende foredrag om overgangsalderen

“Det er cool at være hot”

Vibeke Silke Guldager har selv været hårdt ramt af overgangsalderen og har ovenikøbet været igennem to stressforløb.

Disse oplevelser deler hun åbent på sin blog og sociale medier såvel som til foredraget. Hendes motto er “det er cool at være hot”, fordi det er essentielt sådan, at hun ønsker at overgangsalderen skal ses.

“Jeg mener på ingen måde, at man skal være flov. Udvis i stedet søstersind og omfavn hinanden. Jo mere forståelse vi har, jo bedre bliver det,” forklarer Vibeke.

“Ligesom når mennesker, der kører på motorcykel altid hilser på hinanden, gad jeg godt, hvis vi udviser søstersind og giver hinanden et nik, når vi ser en kvinde, som har det varmt.

Den største førstehjælp du kan udvise andre i overgangsalderen er forståelse – og at åbne et vindue,” siger hun og griner.

Udover at få en masse værdifuld viden om bedre hud med alderen og en lettere overgangsalder vil du også møde Marianne Danielsen til foredraget. Hun er grundlægger af Bidro Kosttilskud og giver dig redskaber til en lettere overgangsalder med hjælp fra kosttilskud.

Både Vibeke og Marianne var på foredragsturnéen “Det er COOL at være HOT” i samarbejde med Matas i 2021 og 2023.

Du kan læse mere om foredraget den 30. oktober i Aalborg her.

Del artikel

Andre læser også