Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Juleglæde og glitter: Sjovt Drag Queen Juleshow rammer Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Elsker du dragshows, vil du blive glad for at høre, at der er et særligt juleshow på vej.

Drag-trioen ”The Cocktail Destroyers” besøger torsdag d. 7. december Aalborg Streetfood fra kl. 19.30-21.30  med deres ”drag comedy juleshow”.

Dronningerne bag skriver i pressemeddelelsen, at publikum kan forvente en aften fyldt med ”humor, juleglæde, glitter og lækre lip syncs”. 

“Vi lavede vores første comedy show i Aalborg, da vi var på tour i sommers, og det var en kæmpe fornøjelse at optræde i min hjemby.

Nu er vi tilbage med nye kostumer, større hår og endnu dummere jule performances. Det kan kun blive sjovt!” fortæller Mizz Privileze, der selv er født og opvokset i Aalborg, og i dag lever af at optræde med drag shows.

Drag battle: Publikum bestemmer

Med i trioen er også Diana Diamond, der blev landskendt efter at lave et drag show for børn på Frederiksberg Bibliotek, der endte ud i demonstrationer, dødstrusler og interview i alle landets store medier. 

”Det her show handler om at have det sjovt og sprede lidt juleglæde. Vi har skabt showet for at give folk en god aften, mulighed for at glemme dagligdagens julestress og invitere dem med ind i vores skøre verden,” fortæller Diana Diamond. 

Publikum kommer da også til at spille en rolle i showet. De får nemlig mulighed for at ønske sange, som de tre drags skal optræde til og kæmpe om publikums gunst.

Trioen kalder det ”drag battle”, og de fortæller selv, at det var et stort hit sidst, de var i Aalborg, hvor de endte med at optræde til alt fra ”Born this way” til ”Hjulene på Bussen” og Volbeats ”Forevigt”.

”Vi håber, at folk vil tage godt imod showet og give det en chance. Drag er nemlig for alle, og vi elsker at optræde for et blandet publikum.

Det vigtigste er bare, at du kan lide at have det sjovt. Så skal vi nok sørge for resten”, forsikrer Britney Corvette, der er tredje medlem i trioen og blandt har været med i filmen ”Klovn The Final”

Køb billet til dragshowet her.

Del artikel

Andre læser også