Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sjove udendørs oplevelser hele maj: Prøv SUP boards, kajak og byvandringer med store rabatter

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Wayve
Foto: Wayve

Vejrudsigten lover 24 grader i næste uge, og hvis du spørger os, betyder det praktisk talt, at der er sommer i Danmark.

Hvis du ikke allerede har lagt planer for, hvordan du skal bruge de solrige dage, har vi sammensat en lille mini-guide med spændende udendørsaktiviteter, som du kan prøve med kammeraterne under solens stråler.

Vi anbefaler bl.a. en tur på SUP board, picnic på Limfjorden og byvandringer med street art i fokus.

Som et ekstra kirsebær på toppen er der ovenikøbet store besparelser at hente på ALLE disse aktiviteter gennem MigogAalborgs lokale fordelsklub ClubAalborg. Hvis du tilmelder dig ClubAalborg nu, kan du få et helt års medlemskab for kun 299 kr (normalpris 420 kr), og så følger der endda en gave med.

Sommer, sol, sjov og besparelser. Hvad venter du på!

Få en underholdende dag på SUP board og i kajak

Er du lidt af en vandhund, skal du starte den lune maj-dag på vandet med Wayve; en nyopstartet SUP og kajak-klub ved siden af Aalborg Streetfood.

Her kan du få kurser i det ekstremt populære SUP og havkajak, så du trygt kan bruge en hel sommer på vandet. Gennem ClubAalborg får du 20% på alle deres kurser, som ledes af professionelle instruktører.

Når du følger dig tryg nok til at begive dig ud på SUP eller kajak på egen hånd, kan du som medlem af klubben låne deres udstyr og slippe for selv at skulle investere dyre domme i diverse våddragter og boards.

Som den eneste SUP/kajak-klub i Aalborg har Wayve ikke lange ventelister, så vi er sikre på, at det bliver “the place to be” denne sommer.

Sjove udendørs oplevelser hele maj: Prøv SUP boards, kajak og byvandringer med store rabatter

Nyd picnic og drinks på den smukke Limfjord

Efter sådan en omgang udmattende vandsport er du vist forundt en pause, hvor du bare kan læne dig tilbage og nyde udsigten til Aalborgs fremragende fjord fra et blidt vuggende fartøj – gerne med snacks og drinks.

Gennem ClubAalborg kan du fra mandag til torsdag booke en GoBoat med 30% rabat og tage hele vennekredsen med under armen; der er nemlig plads til otte mennesker i hver båd.

Med en gruppe af dine bedste venner eller familie samlet, mangler der kun noget godt til ganen for at fuldende oplevelsen, og GoBoat giver heldigvis mulighed for selv at medbringe mad og drikke.

Faktisk er mulighederne uendelige; hvad med at holde en picnic på vandet, en cocktail-aften eller tage familien på fisketur.

Sjove udendørs oplevelser hele maj: Prøv SUP boards, kajak og byvandringer med store rabatter
Foto: GoBoat

Street art byvandring og rickshaw tur i byen

Hvis du er lidt træt af vand, eller måske helst ikke får fødderne våde, har vi dig også dækket ind med spændende byoplevelser sammen med Aalborg Tours.

Lørdag den 29. maj kan du booke en rickshaw taxa, som giver dig en unik mulighed for at se byen fra en anden vinkel. Du bliver taget gennem gaderne i Aalborg og har samtidig mulighed for at skræddersy oplevelsen sammen med Aalborg Tours, hvis du ønsker at se noget særligt.

Søndag den 30. maj er kunst i fokus, når du bliver guidet gennem byen, mens du ser på det famøse street art, som pryder husmurene rundt omkring i byen. Har du undret dig over, hvad historierne er bag de enkelte billeder, får du stillet nysgerrigheden på denne byvandring.

Aalborg Tours har sammensat disse ture specielt for ClubAalborg medlemmer, så du får hele 50% rabat på oplevelserne.

Sjove udendørs oplevelser hele maj: Prøv SUP boards, kajak og byvandringer med store rabatter
Foto: Layercake Media

Over 60 fordele hos ClubAalborg i maj

Disse tre oplevelser er blot et par af de mange fantastiske tilbud, der ligger i Aalborgs største fordelsklub ClubAalborg, som er en del af MigogAalborg.

Lige nu finder du over 60 fordele, der dækker over mad, oplevelser og shopping, og der er endnu flere planlagt de næste par uger.

Køber du et årsabonnement, får du medlemskabet til kun 299 kr (normalpris 420 kr), og der følger ovenikøbet en gave med.

Tilmeld dig ClubAalborg her.