Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sjove aktiviteter i sommerferien: Maximums Fun Camp for børn vender tilbage

Af Redaktionen
Foto: Maximum Aalborg
Foto: Maximum Aalborg

Sommerferien er en særlig tid, som de fleste ser frem til, da familien og venner samles og nye minder skabes.

For tredje år i træk (uge 27 & 31) afvikler Maximum deres populære Fun Camp for børn i alderen 8-14 år.

Det skriver Maximum Aalborg i en pressemeddelelse.

“Fun Camp skaber de bedste rammer om en sommerferieuge med så meget sjov og gang i den, at vi er sikre på, der bliver skabt kerneminder.

En uge for børn, der har lyst til at skabe nye minder med gode venner og masser af grineflip og highfive, og hvor de kan slukke deres skærm og få en uge fyldt med spændende forlystelser og gode oplevelser,” fortæller Maximum om Fun Camp.

Sjove aktiviteter i sommerferien: Maximums Fun Camp for børn vender tilbage

Sjove aktiviteter i sommerferien: Maximums Fun Camp for børn vender tilbage

Hvad er Fun Camp?

Fun Camp er Maximums svar på en sommerlejr, hvor der i uge 27 & uge 31 i sommerferien, er planlagt et aktivitetsfyldt program for børn i alderen 8-14 år.

Ugens program har masser af fokus på leg og bevægelse, hvor nye venskaber kan opstå og nuværende venskaber kan spire.

”Vi glæder os endnu en sommer, hvor Maximum bliver fyldt med glade børn, og vi kan ikke vente med at komme i gang med Fun Camp” fortæller centerchef, Ole Olsen, som fortsætter:

”Der kommer til at ske så mange fede ting for børnene i løbet af ugen – de skal hoppe på trampolin, prøve rodeotyr, spille Laser Hero, dyste i minigolf og en hel masse flere sjove forlystelser. De kommer til at prøve alt, vi kan byde på i Maximum.”

I hele uge 27 & uge 31 udfordres børnene i Maximums mange forlystelser, hvor en instruktør står klar til at vejlede og hjælpe børnene.

Sjove aktiviteter i sommerferien: Maximums Fun Camp for børn vender tilbage

Jump’n’Fun

2.500 m2 stor trampolinpark, hvor børnene kan boltre sig i vilde trampoliner, svævebaner, og klatrevægge i trygge og professionelle rammer. Så har du et barn der er vild med klatring eller havetrampolinen, vil de med garanti elske Jump’n’Fun.

Bowl’n’Fun

Bowling er en sport, alle aldre kan være med til og er perfekt til når der skal hygges, men også når der skal konkurreres. Med 16 bowlingbaner og musikvideoer, forenden af banerne, bliver det en fest når børnene skal skyde kuglerne afsted.

Cube Challenge

Cube er et holdspil, hvor man skal gennemføre en række forskellige opgaver. Der er 25 aktivitetsrum, hvor børnene vil blive udfordret på sine tekniske, taktiske og fysiske færdigheder.

Her sættes der fokus på sammenhold, imens der løses opgave på tid. Man kan komme igennem rum hvor der skal kastes med bolde, rum hvor man skal balancere, rum hvor man skal være hurtig på aftrækkeren eller rum hvor man skal guide en person, der skal styre et luftskib i blinde. Og dette er kun nogle af de sjove rum, man kan prøve i Cube.

Escape Room

Dem der har lyst, kan tage udfordringen op med Escape Room, som sætter tålmodigheden og sammenholdet på prøve, når de mystiske gåder skal løses. Så er spørgsmålet om alle når ud i tide, så de kan fortsætte til næste forlystelse.

Laser Hero

Det spændende spil, hvor det er helt lovligt at ramme sin bedste ven og hvor man ikke får blå mærker af at blive skudt. Et stort lys- og lydshow danner rammen om den helt rette stemning til en hæsblæsende jagt på point!

Virtuel Reality

Fra det ene øjeblik at stå i Maximums kæmpe oplevelsescenter, til et andet øjeblik hvor man står i en virtuel verden med kun de andre spillere. Tag VR-brillerne på og træd ind i en ny verden, hvor kun én ting tæller: Missionen.

Børneyoga og leg

I Fitnesscenteret Fit Zone, der ligger i Maximum, vil der være lege- og børneyoga. Det kommer til at foregå i deres spejlsal, hvor børnene kan komme ned i et helt andet og roligere gear end ved de andre aktiviteter. Men selvfølgelig stadig have det sjovt sammen med de andre.

Wilt

På anden etage af Maximum ligger Wilt Actionpark. Det er fyldt op med alle de sjoveste aktiviteter, såsom rodeotyr, bumper fodbold, bueskydning og meget mere.

Sjove aktiviteter i sommerferien: Maximums Fun Camp for børn vender tilbage

Hvordan kan man komme med til en uges sjov?

Har du et barn der har mod på Maximums mange udfordringer? Så kan man læse mere om Fun Camp her.

Hvor: Maximum, Fiskene 10, 9200 Aalborg
Hvornår: Alle dage i uge 27 – 4. juli t.o.m. 8. juli 2022, uge 31 – 1. august t.o.m. 5. august 2022 fra 8.45-15.00
Hvem: Alle børn i alderen 8-14 år
Hvad koster det: Pris for hele ugen pr. barn kr. 1.199 – inkl. frugt og frokost hver dag.

Om fredagen er det muligt at tilkøbe den populære grillbuffet til kr. 199 pr. forældre/værge/søskende.