Sjov for alle aldre: Her åbner Virtual Reality café i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Er du stor fan af Virtual Reality, har vi en god nyhed til dig.

I midten af august åbner VR Byen nemlig en Virtual Reality Café i centrum af Aalborg – nærmere bestemt på Vesterbro 85 ved siden af Susan Himmelblå.

“Vores virksomhed er oprindeligt startet med henblik på at tilbyde undervisningsmateriale relateret til virtuelle oplevelser, men nu er vi klar til at udvide vores koncept med en decideret café,” fortæller ejer, Mohamad El Saadi, til MigogAalborg.

Caféen kommer til at have åbent alle hverdage fra kl. 14.00 – 20.00, mens man i weekenderne kan drage på eventyr i den virtuelle verden fra klokken 14.00 – 22.00.

Gå en tur i byen eller skyd zombier

VR Byen kommer til at have hele ni Virtual Reality maskiner af mærket Ocolus Quest, og mulighederne er næsten uendelige i det virtuelle univers.

“Alle spil er skræddersyet til Virtual Reality, og man kan prøve alle typer spil – lige fra zombiespil, skydespil, Rollercoaster og meget mere,” siger Mohamad.

Derudover kan du også prøve kræfter med Facebook Horizon og ikke mindst opleve Aalborg – og resten af verden –på en helt ny måde.

På maskinerne kan du for eksempel rejse ud i verden, og gå på opdagelse i Aalborgs gader uden at bekymre dig om dårligt vejr.

“Med tiden vil vi også gerne være firstmovers på business-delen, hvor man evt. kan besøge butikker virtuelt,” forklarer Mohamad.

Drømmer du om en tur ind i den virtuelle verden, kan du blot stikke næsten indenfor fra midten af august, men skal du være sikker på en plads, anbefales det at bestille tid i forvejen.

VR Byen arbejder lige nu på at etablere et online bookingsystem.

Hvad: VR Byen åbner
Hvor: Vesterbro 85, 9000 Aalborg
Hvornår: Midt august 2020