Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sjældne brands i høj kvalitet: Her åbner bæredygtig livsstilsbutik i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

“En skøn blanding af alt muligt.”

Sådan beskriver Tine Lund sin nye butik Something by Tine Lund, og så snart du træder ind i de rustikke og charmerende lokaler, ved du nøjagtig, hvorfor denne butik passer perfekt ind på adressen Nørregade 27.

Nørregade er kendt for sine små specialbutikker med helt unikke varer, og det samme er i høj grad gældende her.

Hos Something vil du bl.a. kunne købe genbrug, smykker, tøj, brugskunst, interiør, kunst og bøger, som er håndplukker fra Sverige, Spanien, Frankrig, Holland samt Herning og Købehavn.

“Det er vores egne favoritter, vi sælger, og det er valgt ud fra princippet, at det både skal holde stilmæssigt og kvalitetsmæssigt.

Vi mener, at kvalitet bidrager til bæredygtighed, da det er i brug længe, og alt du finder herinde, er valgt med miljø og kvalitet i tankerne,” fortæller indehaver Tine Lund, som har startet butikken sammen med sin kæreste Frederik Alken.

Butikken åbner allerede i morgen, lørdag den 10. juli, kl. 10.00, og alle interesserede er inviteret til bobler og sødt.

Sjældne brands i høj kvalitet: Her åbner bæredygtig livsstilsbutik i Aalborg

Noget til enhver smag

Tit og ofte er livsstilbutikker og interiørbutikker henvendt specifikt til kvinder, men hos Something er det ikke et rent feminint univers, men derimod noget alle kan spejle sig i.

Der er således flot håndplukket keramik i jordfarver, pladespillere, retro-lejetøj som f.eks. et gammelt bordfodbold spil, og udover udvalget af kvindetøj kommer der også herretøj.

“Vores butik skal appellere til kvinder såvel som mænd, og vi vil også gerne have forskellige prislag, så alle kan være med”, siger Tine Lund.

Sjældne brands i høj kvalitet: Her åbner bæredygtig livsstilsbutik i Aalborg

Sjældne brands i høj kvalitet: Her åbner bæredygtig livsstilsbutik i Aalborg

Det lå egentligt ikke i kortene, at Tine Lund skulle være butiksindehaver igen, men efter opmuntrende ord fra sin kæreste, valgte tilflytteren fra Viborg at åbne Something.

“Jeg tænkte ‘hvad vil jeg allerhelst’ lave, og det er uden tvivl dette,” fortæller Tine Lund med et smil.

Over sommeren kan du besøge butikken mandag til fredag fra kl. 11.00 til 17.00 og fra kl. 10.00 til 14.00 om lørdage. Du kan også udforske butikken online, hvor de supplerer den fysiske butik med en webshop.

Følg med i Something by Tine Lund her.

Hvad: Something by Tine Lund åbner
Hvor: Nørregade 27, 9000 Aalborg
Hvornår: Lørdag, 10. juli, kl. 10.00