Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra MGP til Hollywood: Det laver Sisse Marie i dag

Af Redaktionen
Pressefoto.
Pressefoto.

Baby – sig at du har brug for mig!

En sætning, som de fleste af os nok stadig kobler sammen med 2001’s MGP-vinder, Sisse Marie Søby, der dengang var blot 15 år gammel.

Dengang boede hun i Klarup, men nu er livet blevet mere kulørt for den 38-årige stjerne, som i dag bor i Los Angeles, hvor hun er sangerinde og skuespiller.

Drømmen om en skuespillerkarriere må også siges at være gået i opfyldelse med den seneste rolle.

Sisse Marie har nemlig landet en rolle i intet ringere end Rebel Moon – Part One: A Child of Fire, som er Zack Snyders hæsblæsende sci-fi film, hvor hun spiller karakteren Astrid.

Rebel Moon handler om den unge kvinde Kora, der rejser til nærliggende planeter for at finde krigere, som kan hjælpe en koloni med at tage kampen op mod den tyranniske Regent Balisarius.

Filmen kommer snart til Netflix, hvor du altså vil kunne opleve Sisse Marie.

Fra MGP-stjerne til M!-babe

I 2020 tog BT en snak med Sisse Marie, der også dengang jagtede Hollywood-drømmen. I interviewet afslørede hun, at hun var aktuel i tv-serien Siren, som hun beskrev som en “syret” sci-fi-film.

MigogAalborg tog en snak med Sisse Marie i 2017 – om dét at gå fra barnestjerne til sexet M!-babe.

Her fortalte hun, at det i mange år var musikken, der var hendes hjertebarn, men sidenhen blev hendes kærlighed også kastet på arbejdet som model. Af den vej endte hun som 17-årig i Milano, hvor karrieren tog fart.

Indtil …

”Da jeg boede i Milano, blev jeg en dag ringet op af Remee, som ville have mig tilbage til Danmark for at lave ’Boom’. Den strøg ind på hitlisterne, så herefter fortsatte jeg på tour i Danmark i noget tid.” fortalte hun.

Som 18-årig røg Sisse Marie på forsiden af det danske magasin M! Dette blev især et vendepunkt, da mange af hendes danske fans nu pludselig kunne se forvandlingen: Fra hele Danmarks MGP-darling til sexet M!-babe.

Det var også i forbindelse med hendes modelkarriere, at tanken faldt på skuespil, da en caster engang spurgte hende, om hun havde overvejet at gå ind i filmbranchen.

Dette fik den eventyrlystne nordjyde, der oprindeligt er fra Klarup tæt på Aalborg, til at tænke i nye baner, og der skulle da heller ikke gå længe, før hun sigtede mod stjernerne.

Tilbage i Danmark

Sisse Marie er i dag bosat i Los Angeles, hvor hun har gået på flere forskellige amerikanske skuespilleruddannelser, og hun fortalte da også BT, at hun før Corona-nedlukningen følte, at hun var ved at have fået en god fod indenfor.

“Jeg var med i et afsnit af tv-serien ‘Siren’. Da vi optog den, følte jeg mig godt på vej og talte med store folk i branchen.

Jeg fik mange gode tilkendegivelser og var klar på, at nu skulle vi til Canada og skyde flere afsnit, men så lukkede alt jo desværre ned.” sagde hun dengang til BT.

Med rollen som Astrid i Rebel Moon lader der dog til at være godt gang i karrieren igen.

Du kan læse hele interviewet med Sisse Marie Søby lige her

Del artikel

Andre læser også