Sinnerup fik prisen for Årets Facade: Aalborg har taget imod os med åbne arme

Skrevet af: Michael Qureshi
Sinnerup er også med i ClubAalborg hvor du får lækre fordele og gode tilbud
Sinnerup er også med i ClubAalborg hvor du får lækre fordele og gode tilbud

Af Michael Qureshi

De nåede lige at åbne i den sidste måned af 2016.

Men det var alligevel nok til, at Sinnerup i weekenden kunne hædres med titlen for Årets Facade blandt Aalborgs butikker. Det var Aalborg City Forening der stod for kåringen.

Vigtigst af alt var det kunderne i Aalborg selv, der stod for at sende prisen til Sinnerup, da de vandt efter en afstemning på Facebook.

Ikke overraskende er man både stolte og ellevilde over den fornemme hæder blandt så mange flotte butiksfacader inde i Aalborg City. Sinnerup Aalborgs ene butikschef Britta Jokumsen siger om prisen;

”Det er da noget, vi er utrolig stolte over. Vi forsøger at gå op i hver eneste detalje både i forhold til kunderne men også i vores udtryk udadtil. Og der er det heldigvis blevet taget godt imod med vores facade her i Aalborg-butikken.

Vi synes også selv, at vi har givet noget liv til en gammel bygning, der har spillet en væsentlig rolle i Aalborgs byliv, siger Britta Jokumsen til migogaalborg.dk.

 

I det hele taget er den gigantiske livsstilsbutik kommet flot fra land i Aalborg. Det har man især mærket her i februar og marts.

”Vi røg jo direkte i ilden med julesalget kombineret med nyhedsinteressen. Det var helt vanvittigt, og vi havde rygende travlt. Så kom januar med udsalg, og igen var der fuld fart på.

Men så troede vi, at vi ville finde et naturligt leje. Det er dog ikke sket. Der er bare rigtig mange kunder hver eneste dag, og det er især dejligt at se så mange, der kommer igen,” forklarer Britta Jokumsen.

Hun griner lidt, når vi spørger ind til alderssegmentet på kunderne inde i Aalborg.

”Jamen, det er næsten hver weekend, at der kommer en gruppe unge mennesker ned og køber en sofa, som de så selv bare slæber ud af butikken og hjem i en bylejlighed her i centrum.

Og så har vi ellers også de ældre kunder, der ofte kommer fra alle grene af Nordjylland. Så jeg synes faktisk, at vi har et rigtig godt mix, og vi har fået en varm og fantastisk velkomst her i Aalborg,” lyder det fra Britta Jokumsen.

Hun peger på flere ting, der gør Sinnerup så populære ikke blot i Aalborg men i hele landet.

”Vi er et møbelhus inde i byen, og hvor man får leveret sine varer relativt hurtigt efter bestilling. Hos os går der ikke to måneder, før man ser sine bestilte varer. Så har vi også en designafdeling og en tøjafdeling, hvor rigtig meget er vores egne mærker, og det er også blevet rigtig populært.

Mange af vores ting ser rigtig lækre ud, og når man så ser nærmere på prisen, så falder man heller ikke bagover,” lyder det fra Britta, der er butikschef i Aalborg sammen med Mette Madsen.

Der er også en større fleksibilitet i Sinnerup-butikkerne end i mange andre landsdækkende kæder. Det er også noget, kunderne værdsætter.

”Der er virkelig ikke langt fra tanke til handling her. Vi har flere eksempler, hvor kunderne har spurgt om noget kunne lade sig gøre, og vi efterfølgende har fået det ført ud i livet. Man føler sig lidt som en del af en større familie.

Vi er ikke bare Aalborg men en del af hele Sinnerup-familien. Vi har også fået utrolig meget ansvar selv heroppe, og det er ikke fuldstændig topstyret som man måske ser i andre kæder. Det fede er, at vi har en fleksibilitet i forhold til kunderne, og det får vi rigtig god respons på,” forklarer Britta Jokumsen.

Prisen for Årets Facade markeres på søndag den 2. april kl. 12.30 med prisoverrækkelsen og lidt tapas og bobler.

Læste du dagens tirsdagens helt store nyhed i Aalborg?

Stor nyhed afsløret i dag: Aalborg Lufthavn åbner billig sommerrute til Bornholm

Nu kan man komme til Bornholm på 1 time og 15 minutter fra Aalborg