Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sidste udkald: Få styr på nytårsmenuen med Bistro V

Af Redaktionen

Har du endnu ikke styr på nytårsmenuen?

Eller måske tænker du, at du selv tager tjansen i køkkenet men er ved at fortryde alt det stress med mad og indkøb?

Så har populære Bistro V i Aalborg og Hjørring den perfekte løsning.

Her kan man stadig bestille deres nytårsmenu, selvom det allerede er på tirsdag, at slaget står. Man kan faktisk bestille deres lækre nytårsmenu helt ned til to personer.

Så uanset om man er et par, vennegruppe eller familie så har Bistro V menuen klar.

Herunder kan du se alle detaljer på menuen.

Bistro V

V – NYTÅRSMENU 2019

Nytårsmenuen kan bestilles helt ned til 2 personer. Bestilles senest 2 dage før nytår.

Udførlig vejledning med billleder medfølger.

Husk at få oplyst afhentningstidspunkt. Det er muligt at afhente menuerne kl. 12.00 -12.30 -13.00 -13.30 -14.00 -14.30 – 15.00

De kan bestilles både i Aalborg og Hjørring

Der er et sidste begrænset antal, så man skal skynde sig.

TAKE AWAY

“NYTÅRS MENU”2019

RØGET LAKS FRA HYTTELS MED PURLØGSMAYONNAISE, URTER HYTTEOST, KAPERS, RØDLØG & MALT

***

DANSK OKSEMØRBRAD MED KARTOFFEL I BUTTERDEJ, SELLERIPURÈ, SALTBAGT SELLERI, SYLTEDE LØG & TRØFFELSAUCE

***

MØRK CHOKOLADEMOUSSE MED KIRSEBÆR, KARAMEL, MANDLER & MARENGS

INKL. BRØD 295,-

UDVALG AF OSTE, KNÆKBRØD & KOMPOT 50,-

Sidste udkald: Få styr på nytårsmenuen med Bistro V

FRISTENDE TILVALG

Start med Snacks & dip til boblerne pr. person 45,-1⁄2 hummer, citron og mayonnaise 195,- Østers med citron og viniagrette pr. stk. 25,- Hjemmelavede petit four 3 stk. 25,- Kransekagehorn pr. stk. 25,- Hjemmelaves flødebolle pr. stk . 20,- Vendia brød lys eller mørk stk. 40,-

Udvalg af oste med knækbrød og konpot 50.- Natmad: Pølser, ost, oliven & brød pr. person 85,-

DET ANBEFALER VI TIL MADEN

Før maden ”Cuvée Royale Brut – Plletier 90,- Til fisk 2018 Grüner Veltliner – Krems 125,-
Til kødet 2016 Barbera- Reverdito 120,-
Til desserten NV. Spumante – Valsé (75cl) 85 Til kl. 24.00 Champagne Brut – Charpentier 230,- Hele aftenen Vendia øl fra 30,-
2 l Vendia øl i patentflaske 120,- (Flasken 80,-)

DELIEN ANBEFALER

Frisk bagt Vendia brød Udvalg af oste
Vendia chokolader Vendia Kaffe
Vendia The Peberbidder
Vendia Spegepølser Færdigretter (Tømmermandsmad) Røget andebryst
Vine
Øl
Saft
Glas
Porcelæn

Tlf.: 98 16 40 00 mail: aalborg@v-bistro.dk

du kan også tjekke det ud online her

Del artikel

Andre læser også