Sidste chance: Her er Aalborgs bedste nytårsmenuer
OBS – denne er fra 2017. Klik her for den allernyeste 2018 version
Applaus
Hos Applaus kan du blive ført ud på en rejse af velsmag og oplevelser, og nytårsaften kan du komme til et brag af en fest, som byder på lækker mad og vin.
Menuen er:
– Snacks.
– Østers, caviar og musling.
– Pocheret letrøget torsk med bacon, kål og purløgsblanquet.
– Sort hummer m. syltet løg, svampe og aromatisk sauce.
– Stegt foie gras m. crouton, blomme og tørret and.
– Vagtel farseret med morkler og sauce på æbler.
– Chokolade med passion og kakao.
Kaffe og kransekage.
Prisen for denne aften er 1495kr inkl. vinmenu og velkomstchampagne.
Kontakt restauranten og bestil her.
Bistro V
Hos Bistro V byder de på en superlækker 3-retters menu som take away.
Menuen er:
– Forret: Røget laks fra Hyttels med dildmayonnaise, urter, hytteost og malt.
– Hovedret: Dansk oksemørbrad med kartoffelgratin, spinatselleripuré, stegt persillerod og svampesauce.
– Dessert: Lys chokolademousse med karamelknas, brombær og marengs.
Prisen for denne lækre 3-rettersmenu er 295 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.
CanBlau
CanBlau har sammen med TABU og Glashuset i Lønstrup kreeret en absolut lækker menu til nytår, som du kan bestille til take away (i både Aalborg og Lønstrup).
Menuen er:
Snacks: saltede mandler, spanske oliven (to slags), salat af hummerklør med urter og croutons
Forret: Ristet hummerhale med tomatchutney og hummersuppe samt salat med urter, bacon og bagte tomater
Hovedret: Oksemørbrad med trøffelpuré, syltede bladbeder, croutons og oksesky, hertil bagt kartoffel med trøffelsmør og salt
Dessert: Chokoladekugle med æblepuré, citron/vaniljecreme og chokolade/hasselnød crumble samt syltede æbler, hertil lun chokoladesauce med kokos
Prisen for denne menu inkl. vin er 450 kr. pr. person. (de sælges i pakker af 4 og 6 personer). Du kan bestille her .
Cafeministeriet
Hos Cafeministeriet kan du bestille en lækker nytårsmenu lavet af de bedste råvarer til take away.
Menuen er:
– Snacks: Forårsrulle med confiteret and, jordskokchips med svampe-mayonnaise.
– Forret: Let og mild jomfruhummerbisque med soufflé af hvid fisk og jomfruhummer. Serveret med frisk dild, grøn dildolie og grillet syltet selleri.
– Hovedret: Kalvefilet med pommes duchesse (kartofler rørt med parmesan, timian og citronskal) Hertil smørristet toast, hindbærsyltede rødløg samt svamperagout tilsmagt med trøffel.
– Dessert: Oreo cheesecake med krystalliseret hvid chokolade, syltede blåbær og karameliserede valnødder.
– Til kaffen: 3 slags af køkkenets hjemmelavede petit fours.
Prisen for denne menu ved bestilling inden 20. december: 325 kr. pr. person.
Prisen for denne menu ved bestilling efter den 20. december: 340 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.
Fandanko
Hos Fandanko går de ikke på kompromis med kvaliteten, og her kan du bestille en lækker nytårsmenu som take away.
Menuen er:
– Snackkurv:
Velegnet til nytårstalen eller som forret Brioche med kold salat af håndpillede rejer friteret mac & cheese med trøffeldip tørsaltet svinemørbrad fra slagter Holmberg ”poppede” kartofler med dehydreret kaperspulver
-Forret:
Letsaltet torsk med syrnet dildfløde, dild ”sne”, sort blomkålspure, Tobiko rogn og knust hummergele. Hertil nybagt brød.
– Hovedret:
Oksemørbrad og kalvebrissel med sprød panko. Hertil kartoffeltortilla med rucola, kraftig rødvinssauce, confiteret pastinak og cremet puré af gulerod.
– Dessert:
Triple chokoladekage. Skøn kage med hvid, lys og mørk chokolade. Hertil ”multicrumble”, hindbærpocheret babypære, sauce af kondenseret mælk, samt pure af røde frugter og lime.
Prisen for denne 4-retters menu er 379 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.
Fusion
Hos Fusion har du også mulighed for at slippe for stress og indkøb ved at lade dem stå for maden nytårsaften. Her kan du både komme til nytårsgalla i restauranten eller bestille mad som take away.
Menuen som take away er:
– Forret: Hummerbisque, torsk, glaskål, citrongræs, urter. Hertil rustikt brød og smør.
– Hovedret: Oksemørbrad, rosenkål, svampe, lime & ingefær, kartofler, miso sauce.
– Dessert: Chokoladefondant, saltkaramel, lime & litchi parfait, pebermarengs.
Prisen for denne menu er 395 kr. pr. person.
Du kan også fejre din nytårsaften hos Fusion, hvor der vil blive kræset for gæsterne med sublim mad og udsøgte vine, højt humør og masser af boblende champagne.
Menuen til nytårsgalla er:
– Snacks og velkomstchampagne: Soja kaviar, grønlandsk sød reje, yuzu, tartar af wagyu, kimchee, tørret foie gras, grønkålschips, mixo & XO.
– 1. ret: østers, ponzu, kaviar.
– 2. ret: hummerhaler, yuzu, sorte bær, mirin.
– 3. ret: torsk, æble, ingefær, bacon.
– 4. ret: due, foie gras, morkel, galanga.
– 5. ret: canadisk angus, skorzonerrod, sort kål, kimchee, trøffel.
– 6. ret: passion, ”saltet” hvid chokolade, blodappelsin i flydende nitrogen.
Læs mere og bestil her.
Nytårsgalla på Restaurant Fusion er udsolgt!
Helmuth
Hos Helmuth kan du deltage i en virkelig festlig aften på stedet, hvor der vil være velkomstdrinks, udvalgte snacks og champagne til at skåle nytåret ind med.
Derudover består menuen af:
– Nytårstorsk af confiteret torsk, rødbedepuré og pancetta.
– Foie gras terrrine på brioche, balsamicocreme og salater.
– Oksemørbrad med sherrysky, brombær og rosenkål.
– Svampesauté, syltede løg og jordskokkechips.
– Pommes anna.
– Fyldte mazariner med marengstop, panna cotta og bærkompot.
Prisen for en nytårsfest hos Helmuth er 549 kr. pr. person.
Kontakt restauranten og bestil her.
Hotel Comwell Hvide Hus
I år kan du også komme til et brag af en fest på Hotel Comwell Hvide Hus. Her bliver der serveret cocktails og en lækker 4-retters menu på Restaurant Vesterbro på 1. sal, hvor der er udsigt til byens puls.
Husets sommelier har desuden sammensat en lækker vinmenu tilpasset retterne.
Der vil også blive serveret kaffe og sødt samt selvfølgelig champagne til at skåle nytåret ind med, når I kl. 24.00 kan betragte fyrværkeriet fra hotellets terrasse.
Prisen for denne eksklusive aften med vinmenu inkl. er 1395 kr.
Læs mere og book her.
Karma Sushi
Hos Karma Sushi kan du vælge mellem to forskellige nytårsmenuer med fokus på luksus sushi.
Nytårsmenu 1
Forret
– 1 Laks
– 1 Tun
– 1 Tun Tataki
– 2 x California
– 2 x Spicy Tuna
– 1 x Canadian
Til en person – pris 110 kr.
Hovedret
– 1 x Laks
– 1 x Tun
– 1 x Gunkan med laksetartar
– 1 x flamberet laks
– 1 x flamberet torsk
– 1 x Tun Tataki
– 3 x Spicy Tuna
– 2 x Canadian
– 4 x California
– 1 x Crispy Salmon
Til en person – pris 270 kr.
Nytårsmenu 2
Til 2-3 personer
Forret
– 1 x laksesvær med krydderdip
– 10 g kaviar
– 1 x Kongekrabbe m. citrussoja, chilicreme og sprød senbei
Hovedret
– 1 x duet af laks og trøffel
– 1 x Karma Style maki mono (8 stk)
– 1 x Douglas Menu (30 stk)
– 2 x Kammusling Nigiri
Dessert
– 2 x chokoladebrownie m. passionsfrugtsorbet sprødt låg af marengs og dehydreret passionsfrugtsaft
Cocktails
– 3 x ens cocktails fra menukortet Mona, Maga eller Hito
Samlet pris 1200 kr.
MEAT
På MEAT serveres kød i høj kvalitet, og leverandørerne er valgt med stor omhu. Her bygges måltidet op omkring lækkert, veltilberedt kød i fine udskæringer. De er også klar med en take away menu nytårsaften.
Menuen er:
– Appetizer: Carpaccio af oksemørbrad med pesto, oliven og parmesan.
– Forret: Røget hellefisk med peberrodscreme, crudité af radiser, sennepsnet, frisée salat og spiselig blomst
– Hovedret: Prisen for den samlede menu varierer efter udskæring. Vælg mellem:
– Australsk filet 250 g. Pris: 385 kr.
– Tournedos 220 g. Pris: 415 kr.
– New York Strip 300 g. Pris: 489 kr.
– Rib Eye 300 g. Pris: 495 kr.
– Australsk Wagyu 250 g. Pris: 745 kr.
– Japansk Kobe: 250 g. 1279 kr.
Hertil serveres pommes duchesse med løg og bacon, grillede asparges, chips af rodfrugter, selleripuré og madagascar pebersauce.
– Dessert: Vanilje panna cotta, råmarinerede bær, crumble af marengs og nødder.
Læs mere og bestil her
Mortens Kro
Hos Mortens Kro kan du både vælge at fejre din nytårsaften i de moderne lokaler, der danner rammen om Mortens Kro eller tage maden med som take away.
Menuen som take away er:
– Appetizer: Kroens saltede mandler samt laksetatar på butterdej.
– Forret: jomfruhummer, jordskok, dild, hummer mayo, mangofrugt og sprødt
– Mellemret: paneret stegt torsk med grøn remoulade, rejer og grønt.
– Hovedret: skiver af grillet oksemørbrad, på briochebrød, med foie gras terrine, rødvinskogte pærer.
– Dessert: Konditor Fabian Chevreuils gateaux marcel med syltede klementiner.
Prisen for denne lækre menu er 349 kr. pr. person.
Du kan også opleve en helt særlig nytårsaften til nytårsgalla på Mortens kro. Her vil være DJ, appetizers, dronningens nytårstale og lækker Moët og Chandon-champagne til at skåle nytåret ind med.
Der vil blive serveret en 5-retters gourmetmenu med dertilhørende vinmenu.
Menuen består af:
– Pighvar, hummer, fjerkræ, okse.
– Festlig nytårsdessert.
– Kransekage fra buffet.
Prisen er 1798 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her. ‘
Musikkens Spisehus
Musikkens Spisehus er en af Havnefrontens perler. De laver også en lækker nytårsmenu;
Forret: Grillet tun med aromatisk aioli, semidried tomater og sprøde crudités af fennikel.
Bagt islandsk torskeryg med skummende muslingesauce, dildolie og frisk kål.
Hovedret: Dansk oksemørbrad i sprød skagenskinke hertil saltbagte skalotteløg, kompot af æbler og jordskokker samt sauce gastrickt.
Dessert: Mørk chokoladebar med kirsebærnoter hertil sprøde kys, syltede kirsebær og vaniljeparfait.
4 retter 395,-
inkl. kuvertboller
Du kan læse mere og bestille her
Nam
Hos Nam har du to muligheder nytårsaften. Der er den klassiske nytårsmenu og så har de også lavet en vegetarisk nytårsmenu
Ønsker du at få Nams nytårsmenu hjemme, består menuen af:
– Sprøde kyllingechips m. tomat & yuzu dip
– Smør ristet toast m. krabbe & ristet løg
– Skagenskinke m. saltet grønt & trøffel
– Flamberet laks, ponzu & glaskål
– Krumkage m. friskost, rogn & parmesan
– Hummersuppe m. citrongræs & urteolie
– Røget torsk m. spidskål & saltsyltede lime
– Jordskokker m. havgus & karse
– Angus okse m. selleri, løg og sauce på kalvehaler & trøffel
– Chokoladebar m. knas, litchi & yoghurt
Prisen for disse 10 serveringer er 425 kr. pr. person.
Kontakt restauranten og bestil her.
Ønsker du at få Nams vegetariske nytårsmenu
Menu:
Nams Kimchi
Sprøde tapioka chips m. Tomat & yuzu dip
Smørristet toast m. dehydreret tomat & ristet løg
Glaskål m. saltet grønt & trøffelcreme
Spidskål m. Saltsyltet lime & hasselnød
Miso suppe m. urtolie
Knust kartoffel m. ost & sort lime
Jordskokker m.havgus & karse
Grillet broccoli m. Brændt hø & karrycreme
Chokoladebar m. Knas, litchi & yoghurt
Brød & smør
Minimum 2 kurverter.
obs: Ved bestilling af kun 1 vegetarisk kuvert i sammenhæng med vores anden nytårs take away menu, er der emballage tillæg på 45,-.
Prisen for disse 10 serveringer er 425 kr. pr. person.
Kontakt restauranten og bestil her.
Prinses Juliana
På den flydende spiserestaurant Prinses Juliana med den faste kajplads på Vestre Havnepromenade har du mulighed for at få en lækker 3-rettersmenu til take away nytårsaften.
Menuen er:
– Forret: Rørt varmrøget laks fra egen rygeovn, rørt med dild og creme fraiche. Serveret med marinerede salater. Hertil smørristet brød.
– Hovedret: Rosastegt oksemørbrad med hvidløg og rosmarin serveret med selleripuré, bagte forårsløg, forårsløgsolie og syltede tomater. Hertil pommes royal med timian og kalveglace.
– Dessert: Grand Cru Bora-Bora vanilje penna cotta. Hertil blød karamel, syltede solbær og krystalliseret hvid chokolade med mynte.
Prisen pr. person er 355 kr.
Læs mere og bestil her.
San Giovanni
Hos San Giovanni er du garanteret en ægte italiensk oplevelse, og det afspejler også nytårsmenuen, der består af en masse lækre specialiteter.
Menuen er:
– Forret: Parmaskinke, salami ventricina og soltørret tomat, marinerede oliven, marinerede scampirejer på kål marineret i appelsin og citronsaft med et strejf af chili, grillede peberfrugter med revet parmesanost og kapers, grillet kyllingebryst á la ceasar salat, SanGiovannis koldthævede surdejsbrød medfølger.
– Hovedret: Oksemørbrad af irsk kødkvæg med en cremet ”sugo” med skovens svampe og salvie. Hertil salat af cous cous med peberfrugt, soltørret tomat, løg, rødvinseddike og urter, zucchini bagt med ”pesto alla genovese”, salat af grønkål vendt med pistacienødder, bagte gulerødder, hindbæreddike, olivenolie og masser af urter, kartofler fra Vildmosen vendt med rosmarin.
– Dessert: SanGiovannis nytårschokolade kage med chokoladeganache med hindbær, hindbærparfait og syltede skovbær.
Prisen er 395 kr. pr. person.
Du kan læse mere her og bestille her.
Scheelsminde
Hos Scheelsminde kan du få en skøn 3-retters menu på årets sidste aften. Menuen kan også opgraderes til en 4-retters menu, hvis dette ønskes.
Menuen er:
– Forret: Tempereret vesterhavstorsk. 3 x jordskokker med rå glaskål og syrnet muslingefløde. Hertil surdejsbrød og smør.
– Hovedret: Kalvemørbrad fra Nordlyk rullet i dehydrerede bær, crunch og urter, hørøget selleri som puré og stegt. Confiteret kartoffel og syltede skalotteløg samt sauce Bordelaise med røget marv.
– Dessert: Mørk chokolademousse med ristede hasselnødder, syltede pærer, drænet yoghurt og brunet smørsne.
Prisen for denne menu er 395 kr. pr. person.
Kontakt restauranten og bestil her.
Simon’s
Hos Simon’s kan man booke 4-retters menu til en lækker aften hjemme. Grundstenen hos Simon’s er, at alt er hjemmelavet og af højeste kvalitet. Uden kompromis!
Menuen er:
– Forret: Cremet hummerbisque med smørbagt kulmule, røget bacon, aromatisk olie og vinterurter. Variation af koldhævet brød fra eget bageri og hjemmesyrnet smør med citrus og havsalt.
– Mellemret: Souffle af unghane og vilde svampe med syltede bøgehatte, skalotter, ribs, sprødt hønseskind og sort trøffel.
– Hovedret: Bouef af oksemørbrad med svamperagout og små perleløg, “gratineret kartoffel”, timian og sauce Bordelaise .
– Dessert: Gateau Marcel ”luftig chokoladekage” á la Simon’s med kompot af mørke sensommer bær med polynesisk vanilje.
Prisen for er 399 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.
SushiMania
Nogen siger, at alle gode fester starter med sushi og bobler. I år har du mulighed for at teste det med take away fra SushiMania. Her kan du få boxe til både den store og den lille nytårsfest.
Box 1 (18 stk.) består af:
Maki
– 4 x laks spring
– 4 x spicy seafood
– 4 x chicken yummi
– 4 x laks green
Nigiri
– 2 x tigerreje med masagomayo
1 x sushimania sauce + inkl. soya, wasabi, ingefær og spisepinde
Prisen er 169 kr. pr. menu
Box 2 (32 stk.) består af:
(maki)
– 4 x chicken nuts
– 4 x laks + rejer
– 4 x california royal
– 4 x spicy tun
– 4 x ebi tempura
– 4 x laks dragon
– 4 x mango veggie
(nigiri)
– 2 x lynstegt laks m. chilimayo
– 2 x tigerreje m. masagomayo
Prisen er 349 kr. pr. menu.
Kontakt restauranten og bestil her.
Sushi Mania XO
Hos SushiMania XO kan du bestille ekstraordinær gourmetsushi til årets sidste fest.
Menuen er:
Nigiri
– 2 x ebireje m.japansk mayo · mandel · ingefær
– 2 x vildtfanget laks m. lime·hvidløgsdressing · brændt hvidløg · limeskal
Maki rolls
– 4 x snekrabbe · agurk · avocado · japansk mayo · sesam
– 4 x vildtfanget laks · crispy lakseskind · avocado · agurk · chili · mayo
– 4 x friteret pankokylling · cashews · tranebær · unagi · mayo · sesam · sprødt kyllingeskind
Dragon rolls
4 x tigerreje · ingefær · agurk · chilimayo · springløg · tuntatar
4 x ebireje · snekrabbe · sennepscreme · springløg · agurk · wakame · ponzu big rolls
4 x tempurareje · koriander · gulerod · avocado · radise · sesam · nobashisauce
4 x tempurareje · avocado · agurk · gulerod · sushimania- og unagisauce
Inkl. soya, wasabi, ingefær og spisepinde
Prisen er 449 kr. pr. menu.
Kontakt restauranten og bestil her.
Tabu
Restaurant Tabu vandt tidligere i år hædersprisen som årets gemmenbrud, og i år kan du deltage i en ekstravagant nytårsgalla på årets sidste dag. Her kan du få en lækker menu med dertilhørende vinmenu.
Menuen er:
– Snacks og champagne
– Limfjordshummer med hengemt grønt fra markerne på Egholm
(2013 Riesling Mauerwien, Schloss Neuweier, Baden=
– Pighvar og asparges fra ”Svipperhøj”
(2014 Puligny Montrachet, Jean Pascal et Fils, Bourgogne)
– Oksehale, rødbede, peberrod og tørret oksehjerte (18 mdr.)
(1999 Gigonas, La Cave, Rhône)
– Svampe, boullion, estragon og marv
(Amontillado antique, Bodega Fernando Di Castilla, Jerez)
– Kronvildt og kål
(2012 Leonardo Barolo, Magnum, Strappianno)
– Henkogt frugt fra Anhøj frugtplantage
(2016 Epilog, ”Pommeau”, Guldbæk Vingård, Himmerland)
– Pærer, citronverbena og pærebrændevin
(TABU’s cocktail med pære, sødmælk og hvid skotlander rom)
Kaffe, sødt og avec
Prisen for denne eksklusive aften er 2000 kr. pr. person.
Læs mere og book bord her.
TEXTUR
På den nye hotte restaurant TEXTUR kan du skyde nytåret ind med en lækker nytårsmenu bestående af snacks og caviar, 4-rettersmenu og kransekage.
Menuen er:
Snacks: Ægte caviar (White Sturgeon), røget skinke fra Rævhede, puffede tapikaflager med kryddersalt, creme med tørrede urter og hyldebærkapers
Forret: Soyamarineret laks med kold urtecreme og sprød hjertesalat
Mellemret: Saltet torskeryg med sprøde hasselnødder og cremet suppe med ramsløg
Hovedret: Krogmodnet okse skåret af højreb fra Rævhede, glacerede rødbeder og rødbedepuré samt aromatisk sauce med svampe og trøffel
Dessert: Mousse på Valrhona chokolade og rom fra Skotlander med citroncreme og mandelcrunch
Kransekage
Prisen for dette er 448 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.
Victors Madhus
Hos Victors Madhus kan du få en lækker tre-rettersmenu til take away til din nytårsaften.
Menuen er:
– Forret 1: Flødelegeret fiskesuppe serveret med limfjordsblåmuslinger serveret med dildolie, syltede jordskokker og kartoffelchips hertil nybagt brød og smør.
Eller
– Forret 2: Terrin af gris serveres med syltede beder, sennepscreme og små salater.
– Hovedret: Braiseret oksebryst serveret med selleripure, grillet spidskål og ristede skovsvampe hertil confiteret kartoffel og sauce blanquette.
– Dessert: Chokoladekage “Valrhona” med chokolademousse og syltede kirsebær, kandiserede mandler samt myntesukker.
Prisen for denne tre-rettersmenu er 225 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.
AaB Konference
Som noget nyt kan du hente din nytårsmenu på AaB’s hjemmebane Aalborg Portland Park. Her har AaB Konference og Victors Køkken & Catering skruet en lækker nytårsmenu sammen, hvor der er fokus på de klassiske råvarer, der traditionelt hører til nytårsaften.
Du får tre retter til 298,- kr., hvor du både kan glæde dig til bagt torsk, kalvemørbrad og til dessert en smuk og ”mushy” mazarinkage.
Menuen er:
Forret: Torsk bagt med olivenolie. Serveret på bund på blomkålspure med hummercreme. Hertil rugflager syltede brunoise (små tern) af urter samt dild
Hovedret: Stegt kalvemørbrad og terrin af oksebryst. Serveret med sellericreme, langtidsbagt gulerod og syltede løg. Hertil kartoffelkage med timian og hvidløg samt rødvinssauce.
Dessert: Blød mazarin med urter. Serveret med saltet karamel, syltede rabarber samt æble. Hertil brudstykker af hvid chokolade og skovsyre.
Prisen for disse tre retter er 298 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.