Sidste chance: Her er Aalborgs bedste nytårsmenuer

Skrevet af: Michael Qureshi

MigogAalborg har valgt de steder, der skulle med i nytårsguiden.
Stederne har betalt for reklamelink til bestilling. De står i alfabetisk rækkefølge

Applaus

Hos Applaus kan du blive ført ud på en rejse af velsmag og oplevelser, og nytårsaften kan du komme til et brag af en fest, som byder på lækker mad og vin.

Menuen er:
– Snacks.
– Østers, caviar og musling.
– Pocheret letrøget torsk med bacon, kål og purløgsblanquet.
– Sort hummer m. syltet løg, svampe og aromatisk sauce.
– Stegt foie gras m. crouton, blomme og tørret and.
– Vagtel farseret med morkler og sauce på æbler.
– Chokolade med passion og kakao.

Kaffe og kransekage.

Prisen for denne aften er 1495kr inkl. vinmenu og velkomstchampagne.
Kontakt restauranten og bestil her.

Bistro V

Hos Bistro V byder de på en superlækker 3-retters menu som take away.

Menuen er:
– Forret: Røget laks fra Hyttels med dildmayonnaise, urter, hytteost og malt.

– Hovedret: Dansk oksemørbrad med kartoffelgratin, spinatselleripuré, stegt persillerod og svampesauce.

– Dessert: Lys chokolademousse med karamelknas, brombær og marengs.

Prisen for denne lækre 3-rettersmenu er 295 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.

CanBlau


CanBlau har sammen med TABU og Glashuset i Lønstrup kreeret en absolut lækker menu til nytår, som du kan bestille til take away (i både Aalborg og Lønstrup).

Menuen er:
Snacks: saltede mandler, spanske oliven (to slags), salat af hummerklør med urter og croutons

Forret: Ristet hummerhale med tomatchutney og hummersuppe samt salat med urter, bacon og bagte tomater

Hovedret: Oksemørbrad med trøffelpuré, syltede bladbeder, croutons og oksesky, hertil bagt kartoffel med trøffelsmør og salt

Dessert: Chokoladekugle med æblepuré, citron/vaniljecreme og chokolade/hasselnød crumble samt syltede æbler, hertil lun chokoladesauce med kokos

Prisen for denne menu inkl. vin er 450 kr. pr. person. (de sælges i pakker af 4 og 6 personer). Du kan bestille her . 

Cafeministeriet

Hos Cafeministeriet kan du bestille en lækker nytårsmenu lavet af de bedste råvarer til take away.

Menuen er: 
– Snacks: Forårsrulle med confiteret and, jordskokchips med svampe-mayonnaise.

– Forret: Let og mild jomfruhummerbisque med soufflé af hvid fisk og jomfruhummer. Serveret med frisk dild, grøn dildolie og grillet syltet selleri.

– Hovedret: Kalvefilet med pommes duchesse (kartofler rørt med parmesan, timian og citronskal) Hertil smørristet toast, hindbærsyltede rødløg samt svamperagout tilsmagt med trøffel.

– Dessert: Oreo cheesecake med krystalliseret hvid chokolade, syltede blåbær og karameliserede valnødder.

– Til kaffen: 3 slags af køkkenets hjemmelavede petit fours.

Prisen for denne menu ved bestilling inden 20. december: 325 kr. pr. person.
Prisen for denne menu ved bestilling efter den 20. december: 340 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.

Fandanko

Hos Fandanko går de ikke på kompromis med kvaliteten, og her kan du bestille en lækker nytårsmenu som take away.

Menuen er:

– Snackkurv:
Velegnet til nytårstalen eller som forret Brioche med kold salat af håndpillede rejer friteret mac & cheese med trøffeldip tørsaltet svinemørbrad fra slagter Holmberg ”poppede” kartofler med dehydreret kaperspulver

-Forret:
Letsaltet torsk med syrnet dildfløde, dild ”sne”, sort blomkålspure, Tobiko rogn og knust hummergele. Hertil nybagt brød.

– Hovedret:
Oksemørbrad og kalvebrissel med sprød panko. Hertil kartoffeltortilla med rucola, kraftig rødvinssauce, confiteret pastinak og cremet puré af gulerod.

– Dessert:
Triple chokoladekage. Skøn kage med hvid, lys og mørk chokolade. Hertil ”multicrumble”, hindbærpocheret babypære, sauce af kondenseret mælk, samt pure af røde frugter og lime.

Prisen for denne 4-retters menu er 379 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.

Fusion

Hos Fusion har du også mulighed for at slippe for stress og indkøb ved at lade dem stå for maden nytårsaften. Her kan du både komme til nytårsgalla i restauranten eller bestille mad som take away.

Menuen som take away er:
– Forret: Hummerbisque, torsk, glaskål, citrongræs, urter. Hertil rustikt brød og smør.
– Hovedret: Oksemørbrad, rosenkål, svampe, lime & ingefær, kartofler, miso sauce.
– Dessert: Chokoladefondant, saltkaramel, lime & litchi parfait, pebermarengs.

Prisen for denne menu er 395 kr. pr. person.

Du kan også fejre din nytårsaften hos Fusion, hvor der vil blive kræset for gæsterne med sublim mad og udsøgte vine, højt humør og masser af boblende champagne.

Menuen til nytårsgalla er:
– Snacks og velkomstchampagne: Soja kaviar, grønlandsk sød reje, yuzu, tartar af wagyu, kimchee, tørret foie gras, grønkålschips, mixo & XO.

– 1. ret: østers, ponzu, kaviar.

– 2. ret: hummerhaler, yuzu, sorte bær, mirin.

– 3. ret: torsk, æble, ingefær, bacon.

– 4. ret: due, foie gras, morkel, galanga.

– 5. ret: canadisk angus, skorzonerrod, sort kål, kimchee, trøffel.

– 6. ret: passion, ”saltet” hvid chokolade, blodappelsin i flydende nitrogen.

Læs mere og bestil her.

Nytårsgalla på Restaurant Fusion er udsolgt! 

Helmuth

Hos Helmuth kan du deltage i en virkelig festlig aften på stedet, hvor der vil være velkomstdrinks, udvalgte snacks og champagne til at skåle nytåret ind med.

Derudover består menuen af:
– Nytårstorsk af confiteret torsk, rødbedepuré og pancetta.

– Foie gras terrrine på brioche, balsamicocreme og salater.

– Oksemørbrad med sherrysky, brombær og rosenkål.

– Svampesauté, syltede løg og jordskokkechips.

– Pommes anna.

– Fyldte mazariner med marengstop, panna cotta og bærkompot.

Prisen for en nytårsfest hos Helmuth er 549 kr. pr. person.
Kontakt restauranten og bestil her.

Helmuth


Hotel Comwell Hvide Hus

I år kan du også komme til et brag af en fest på Hotel Comwell Hvide Hus. Her bliver der serveret cocktails og en lækker 4-retters menu på Restaurant Vesterbro på 1. sal, hvor der er udsigt til byens puls.

Husets sommelier har desuden sammensat en lækker vinmenu tilpasset retterne.

Der vil også blive serveret kaffe og sødt samt selvfølgelig champagne til at skåle nytåret ind med, når I kl. 24.00 kan betragte fyrværkeriet fra hotellets terrasse.

Prisen for denne eksklusive aften med vinmenu inkl. er 1395 kr.
Læs mere og book her.

Comwell: Udsigt

Karma Sushi

Hos Karma Sushi kan du vælge mellem to forskellige nytårsmenuer med fokus på luksus sushi.

Nytårsmenu 1
Forret
– 1 Laks
– 1 Tun
– 1 Tun Tataki
– 2 x California
– 2 x Spicy Tuna
– 1 x Canadian

Til en person – pris 110 kr.

Hovedret
– 1 x Laks
– 1 x Tun
– 1 x Gunkan med laksetartar
– 1 x flamberet laks
– 1 x flamberet torsk
– 1 x Tun Tataki
– 3 x Spicy Tuna
– 2 x Canadian
– 4 x California
– 1 x Crispy Salmon

Til en person – pris 270 kr.

Nytårsmenu 2
Til 2-3 personer

Forret
– 1 x laksesvær med krydderdip
– 10 g kaviar
– 1 x Kongekrabbe m. citrussoja, chilicreme og sprød senbei

Hovedret
– 1 x duet af laks og trøffel
– 1 x Karma Style maki mono (8 stk)
– 1 x Douglas Menu (30 stk)
– 2 x Kammusling Nigiri

Dessert
– 2 x chokoladebrownie m. passionsfrugtsorbet sprødt låg af marengs og dehydreret passionsfrugtsaft

Cocktails
– 3 x ens cocktails fra menukortet Mona, Maga eller Hito

Samlet pris 1200 kr.

Læs mere og bestil her

MEAT


På MEAT serveres kød i høj kvalitet, og leverandørerne er valgt med stor omhu. Her bygges måltidet op omkring lækkert, veltilberedt kød i fine udskæringer. De er også klar med en take away menu nytårsaften.

Menuen er:
– Appetizer: Carpaccio af oksemørbrad med pesto, oliven og parmesan.

– Forret: Røget hellefisk med peberrodscreme, crudité af radiser, sennepsnet, frisée salat og spiselig blomst

– Hovedret: Prisen for den samlede menu varierer efter udskæring. Vælg mellem:

– Australsk filet 250 g. Pris: 385 kr.
– Tournedos 220 g. Pris: 415 kr.
– New York Strip 300 g. Pris: 489 kr.
– Rib Eye 300 g. Pris: 495 kr.
– Australsk Wagyu 250 g. Pris: 745 kr.
– Japansk Kobe: 250 g. 1279 kr.

Hertil serveres pommes duchesse med løg og bacon, grillede asparges, chips af rodfrugter, selleripuré og madagascar pebersauce.

– Dessert: Vanilje panna cotta, råmarinerede bær, crumble af marengs og nødder.

Læs mere og bestil her

Mortens Kro


Hos Mortens Kro kan du både vælge at fejre din nytårsaften i de moderne lokaler, der danner rammen om Mortens Kro eller tage maden med som take away.

Menuen som take away er:

– Appetizer: Kroens saltede mandler samt laksetatar på butterdej.

– Forret: jomfruhummer, jordskok, dild, hummer mayo, mangofrugt og sprødt

– Mellemret: paneret stegt torsk med grøn remoulade, rejer og grønt.

– Hovedret: skiver af grillet oksemørbrad, på briochebrød, med foie gras terrine, rødvinskogte pærer.

– Dessert: Konditor Fabian Chevreuils gateaux marcel med syltede klementiner.

Prisen for denne lækre menu er 349 kr. pr. person.

Du kan også opleve en helt særlig nytårsaften til nytårsgalla på Mortens kro. Her vil være DJ, appetizers, dronningens nytårstale og lækker Moët og Chandon-champagne til at skåle nytåret ind med.

Der vil blive serveret en 5-retters gourmetmenu med dertilhørende vinmenu.

Menuen består af:
– Pighvar, hummer, fjerkræ, okse.

– Festlig nytårsdessert.

– Kransekage fra buffet.

Prisen er 1798 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her. 

Foto: Jonathan Søe

Musikkens Spisehus

Musikkens Spisehus er en af Havnefrontens perler. De laver også en lækker nytårsmenu;

Forret: Grillet tun med aromatisk aioli, semidried tomater og sprøde crudités af fennikel.
Bagt islandsk torskeryg med skummende muslingesauce, dildolie og frisk kål.
Hovedret: Dansk oksemørbrad i sprød skagenskinke hertil saltbagte skalotteløg, kompot af æbler og jordskokker samt sauce gastrickt.
Dessert: Mørk chokoladebar med kirsebærnoter hertil sprøde kys, syltede kirsebær og vaniljeparfait.

4 retter 395,- 
inkl. kuvertboller

Du kan læse mere og bestille her

 

Nam


Hos Nam har du to muligheder nytårsaften. Der er den klassiske nytårsmenu og så har de også lavet en vegetarisk nytårsmenu

Ønsker du at få Nams nytårsmenu hjemme, består menuen af:
– Sprøde kyllingechips m. tomat & yuzu dip
– Smør ristet toast m. krabbe & ristet løg
– Skagenskinke m. saltet grønt & trøffel
– Flamberet laks, ponzu & glaskål
– Krumkage m. friskost, rogn & parmesan
– Hummersuppe m. citrongræs & urteolie
– Røget torsk m. spidskål & saltsyltede lime
– Jordskokker m. havgus & karse
– Angus okse m. selleri, løg og sauce på kalvehaler & trøffel
– Chokoladebar m. knas, litchi & yoghurt

Prisen for disse 10 serveringer er 425 kr. pr. person.
Kontakt restauranten og bestil her.

Ønsker du at få Nams vegetariske nytårsmenu

Menu:
Nams Kimchi
Sprøde tapioka chips m. Tomat & yuzu dip
Smørristet toast m. dehydreret tomat & ristet løg
Glaskål m. saltet grønt & trøffelcreme
Spidskål m. Saltsyltet lime & hasselnød
Miso suppe m. urtolie
Knust kartoffel m. ost & sort lime
Jordskokker m.havgus & karse
Grillet broccoli m. Brændt hø & karrycreme
Chokoladebar m. Knas, litchi & yoghurt
Brød & smør

Minimum 2 kurverter.

obs: Ved bestilling af kun 1 vegetarisk kuvert i sammenhæng med vores anden nytårs take away menu, er der emballage tillæg på 45,-.

Prisen for disse 10 serveringer er 425 kr. pr. person.
Kontakt restauranten og bestil her.

Nams almindelige nytårsmenu


Prinses Juliana


På den flydende spiserestaurant Prinses Juliana med den faste kajplads på Vestre Havnepromenade har du mulighed for at få en lækker 3-rettersmenu til take away nytårsaften.

Menuen er:
– Forret: Rørt varmrøget laks fra egen rygeovn, rørt med dild og creme fraiche. Serveret med marinerede salater. Hertil smørristet brød.

– Hovedret: Rosastegt oksemørbrad med hvidløg og rosmarin serveret med selleripuré, bagte forårsløg, forårsløgsolie og syltede tomater. Hertil pommes royal med timian og kalveglace.

– Dessert: Grand Cru Bora-Bora vanilje penna cotta. Hertil blød karamel, syltede solbær og krystalliseret hvid chokolade med mynte.

Prisen pr. person er 355 kr.
Læs mere og bestil her. 

San Giovanni


Hos San Giovanni er du garanteret en ægte italiensk oplevelse, og det afspejler også nytårsmenuen, der består af en masse lækre specialiteter.

Menuen er:
– Forret: Parmaskinke, salami ventricina og soltørret tomat, marinerede oliven, marinerede scampirejer på kål marineret i appelsin og citronsaft med et strejf af chili, grillede peberfrugter med revet parmesanost og kapers, grillet kyllingebryst á la ceasar salat, SanGiovannis koldthævede surdejsbrød medfølger.

– Hovedret: Oksemørbrad af irsk kødkvæg med en cremet ”sugo” med skovens svampe og salvie. Hertil salat af cous cous med peberfrugt, soltørret tomat, løg, rødvinseddike og urter, zucchini bagt med ”pesto alla genovese”, salat af grønkål vendt med pistacienødder, bagte gulerødder, hindbæreddike, olivenolie og masser af urter, kartofler fra Vildmosen vendt med rosmarin.

– Dessert: SanGiovannis nytårschokolade kage med chokoladeganache med hindbær, hindbærparfait og syltede skovbær.

Prisen er 395 kr. pr. person.
Du kan læse mere her og bestille her.

Mediebroen.dk


Scheelsminde


Hos Scheelsminde kan du få en skøn 3-retters menu på årets sidste aften. Menuen kan også opgraderes til en 4-retters menu, hvis dette ønskes. 

Menuen er:
– Forret: Tempereret vesterhavstorsk. 3 x jordskokker med rå glaskål og syrnet muslingefløde. Hertil surdejsbrød og smør.

– Hovedret: Kalvemørbrad fra Nordlyk rullet i dehydrerede bær, crunch og urter, hørøget selleri som puré og stegt. Confiteret kartoffel og syltede skalotteløg samt sauce Bordelaise med røget marv.

– Dessert: Mørk chokolademousse med ristede hasselnødder, syltede pærer, drænet yoghurt og brunet smørsne.

Prisen for denne menu er 395 kr. pr. person.
Kontakt restauranten og bestil her.

Scheelsminde Nytårsmeny. Alle retter. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 15.11.17


Simon’s


Hos Simon’s kan man booke 4-retters menu til en lækker aften hjemme. Grundstenen hos Simon’s er, at alt er hjemmelavet og af højeste kvalitet. Uden kompromis!

Menuen er:
– Forret: Cremet hummerbisque med smørbagt kulmule, røget bacon, aromatisk olie og vinterurter. Variation af koldhævet brød fra eget bageri og hjemmesyrnet smør med citrus og havsalt.

– Mellemret: Souffle af unghane og vilde svampe med syltede bøgehatte, skalotter, ribs, sprødt hønseskind og sort trøffel.

– Hovedret: Bouef af oksemørbrad med svamperagout og små perleløg, “gratineret kartoffel”, timian og sauce Bordelaise .

– Dessert: Gateau Marcel ”luftig chokoladekage” á la Simon’s med kompot af mørke sensommer bær med polynesisk vanilje.

Prisen for er 399 kr. pr. person.
​Læs mere og bestil her.

SushiMania


Nogen siger, at alle gode fester starter med sushi og bobler. I år har du mulighed for at teste det med take away fra SushiMania. Her kan du få boxe til både den store og den lille nytårsfest.

Box 1 (18 stk.) består af:
Maki
– 4 x laks spring
– 4 x spicy seafood
– 4 x chicken yummi
– 4 x laks green

Nigiri
– 2 x tigerreje med masagomayo
1 x sushimania sauce + inkl. soya, wasabi, ingefær og spisepinde

Prisen er 169 kr. pr. menu

Box 2 (32 stk.) består af:
(maki)
– 4 x chicken nuts
– 4 x laks + rejer
– 4 x california royal
– 4 x spicy tun
– 4 x ebi tempura
– 4 x laks dragon
– 4 x mango veggie

(nigiri)
– 2 x lynstegt laks m. chilimayo
– 2 x tigerreje m. masagomayo

Prisen er 349 kr. pr. menu.
Kontakt restauranten og bestil her.

Sushi Mania XO


Hos SushiMania XO kan du bestille ekstraordinær gourmetsushi til årets sidste fest.

Menuen er:
Nigiri
– 2 x ebireje m.japansk mayo · mandel · ingefær
– 2 x vildtfanget laks m. lime·hvidløgsdressing · brændt hvidløg · limeskal

Maki rolls
– 4 x snekrabbe · agurk · avocado · japansk mayo · sesam
– 4 x vildtfanget laks · crispy lakseskind · avocado · agurk · chili · mayo
– 4 x friteret pankokylling · cashews · tranebær · unagi · mayo · sesam · sprødt kyllingeskind

Dragon rolls
4 x tigerreje · ingefær · agurk · chilimayo · springløg · tuntatar
4 x ebireje · snekrabbe · sennepscreme · springløg · agurk · wakame · ponzu big rolls
4 x tempurareje · koriander · gulerod · avocado · radise · sesam · nobashisauce
4 x tempurareje · avocado · agurk · gulerod · sushimania- og unagisauce

Inkl. soya, wasabi, ingefær og spisepinde

Prisen er 449 kr. pr. menu.
Kontakt restauranten og bestil her.

Tabu


Restaurant Tabu vandt tidligere i år hædersprisen som årets gemmenbrud, og i år kan du deltage i en ekstravagant nytårsgalla på årets sidste dag. Her kan du få en lækker menu med dertilhørende vinmenu.

Menuen er:
– Snacks og champagne

– Limfjordshummer med hengemt grønt fra markerne på Egholm
(2013 Riesling Mauerwien, Schloss Neuweier, Baden=

– Pighvar og asparges fra ”Svipperhøj”
(2014 Puligny Montrachet, Jean Pascal et Fils, Bourgogne)

– Oksehale, rødbede, peberrod og tørret oksehjerte (18 mdr.)
(1999 Gigonas, La Cave, Rhône)

– Svampe, boullion, estragon og marv
(Amontillado antique, Bodega Fernando Di Castilla, Jerez)

– Kronvildt og kål
(2012 Leonardo Barolo, Magnum, Strappianno)

– Henkogt frugt fra Anhøj frugtplantage
(2016 Epilog, ”Pommeau”, Guldbæk Vingård, Himmerland)

– Pærer, citronverbena og pærebrændevin
(TABU’s cocktail med pære, sødmælk og hvid skotlander rom)

Kaffe, sødt og avec

Prisen for denne eksklusive aften er 2000 kr. pr. person.
Læs mere og book bord her.

Restaurant Tabu


TEXTUR


På den nye hotte restaurant TEXTUR kan du skyde nytåret ind med en lækker nytårsmenu bestående af snacks og caviar, 4-rettersmenu og kransekage.

Menuen er:
Snacks: Ægte caviar (White Sturgeon), røget skinke fra Rævhede, puffede tapikaflager med kryddersalt, creme med tørrede urter og hyldebærkapers

Forret: Soyamarineret laks med kold urtecreme og sprød hjertesalat

Mellemret: Saltet torskeryg med sprøde hasselnødder og cremet suppe med ramsløg

Hovedret: Krogmodnet okse skåret af højreb fra Rævhede, glacerede rødbeder og rødbedepuré samt aromatisk sauce med svampe og trøffel

Dessert: Mousse på Valrhona chokolade og rom fra Skotlander med citroncreme og mandelcrunch

Kransekage

Prisen for dette er 448 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.

Victors Madhus


Hos Victors Madhus kan du få en lækker tre-rettersmenu til take away til din nytårsaften.

Menuen er:
– Forret 1: Flødelegeret fiskesuppe serveret med limfjordsblåmuslinger serveret med dildolie, syltede jordskokker og kartoffelchips hertil nybagt brød og smør.

Eller

– Forret 2: Terrin af gris serveres med syltede beder, sennepscreme og små salater.

– Hovedret: Braiseret oksebryst serveret med selleripure, grillet spidskål og ristede skovsvampe hertil confiteret kartoffel og sauce blanquette.

– Dessert: Chokoladekage “Valrhona” med chokolademousse og  syltede kirsebær, kandiserede mandler samt myntesukker.

Prisen for denne tre-rettersmenu er 225 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.

Victors Madhus Nytårsmeny. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 15.11.17


AaB Konference

Som noget nyt kan du hente din nytårsmenu på AaB’s hjemmebane Aalborg Portland Park. Her har AaB Konference og Victors Køkken & Catering skruet en lækker nytårsmenu sammen, hvor der er fokus på de klassiske råvarer, der traditionelt hører til nytårsaften.

Du får tre retter til 298,- kr., hvor du både kan glæde dig til bagt torsk, kalvemørbrad og til dessert en smuk og ”mushy” mazarinkage.

Menuen er:
Forret: Torsk bagt med olivenolie. Serveret på bund på blomkålspure med hummercreme. Hertil rugflager syltede brunoise (små tern) af urter samt dild

Hovedret: Stegt kalvemørbrad og terrin af oksebryst. Serveret med sellericreme, langtidsbagt gulerod og syltede løg. Hertil kartoffelkage med timian og hvidløg samt rødvinssauce.

Dessert: Blød mazarin med urter. Serveret med saltet karamel, syltede rabarber samt æble. Hertil brudstykker af hvid chokolade og skovsyre.

Prisen for disse tre retter er 298 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.

AaB Konference Nytårsmeny. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 15.11.17

Lækker lejlighed: Her du får mange kvadratmeter på Vesterbro

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg
ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg

I Aalborgs midtby finder man en lejlighed, som netop har ramt boligmarkedet.

På Vesterbro bor man tæt på alle byens faciliteter. Her tæller beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Så om du er til shopping i byens skønne gågader, eller til stille og rolige gåture langs Aalborgs smukkeste havnefront, så kan du ikke komme tættere på.

Aalborg Mægleren har fået denne smukke herskabelige lejlighed til salg, og så er den på hele 106 kvadratmeter.

Herskabelig med alle de rette moderniseringer

Lejligheden har en entré, som ender ud i en fordeler gang. Fra gangen er der døre, som fører ind hvert enkelt rum i lejligheden.

Lejligheden har et smukt renoveret køkken og badeværelse, som er blevet moderniseret med respekt for den ældre ejendom. Her er der installeret spots i loftet.

ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg
ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg

Lejligheden har et godt soveværelse. Derudover er der intet mindre end 3 stuer som i loftet har smuk stuk. Her er indretningsmulighederne uendelige.

Der er masser af plads til et rum til et godt sofaarrangement, en spisestue eller hvis man ønsker et endnu større soveværelse.

ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg
ambolig.dk, Vesterbro 39 2., tv 9000 Aalborg

Lejligheden er udbudt i en pris til 2.498.000 kroner.

For at læse mere omkring lejligheden, så kan du klikke her.

Eller du kan kontakte Aalborg Mægleren på 98138800 eller på vejgaard@ambolig.dk.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Vind billetter til Aalborg Vinfestival: Se den eksklusive festivalvin her

Skrevet af: Michael Qureshi

I oktober løber Aalborg Vinfestival for tredje gang af stablen i Nordkraft.

Det plejer at være lidt af et tilløbsstykke, når man bliver sluppet løs i vin-himlen, hvor der i år er smagsprøver på intet mindre end 200 vine fra 14 forskellige vinproducerende lande?

Det bliver fredag den 26. oktober og lørdag den 27. oktober, at Aalborg Vinfestival kører. I den forbindelse har MigogAalborg fået muligheden for at udlodde 5 x 2 billetter til Aalborg Vinfestival (læs mere om konkurrencen nederst i artiklen).

Til Aalborg Vinfestival bliver der præsenteret vine fra hele 23 forskellige vinimportører. De byder på smagsprøver, fortæller spændende historier og giver inspiration til gode vinoplevelser i privaten.

Her er den officielle festivalvin

Til lejligheden er den officielle vin for Aalborg Vinfestival 2018 netop præsenteret.

Noir 16, Rebel Bridge, Pinot Noir, Napa Valley, Californien, 2016

“Den har, hvad der skal til, og det sidder, hvor det skal. En meget lækker rødvin med et rent og klart billede af druen Pinot Noir, blød, frugtagtig og med en lang eftersmag.

Vinen har lige fået 5 stjerner i vinavisen i uge 38 og er en super spændende vin.

Alle gæster som fylder deres vintaske med vin købt hos vores udstiller på vinfestivalen, får gratis en festivalvin oven i (max 1 pr. billet),” siger Brian Thomsen, der er medarrangør af Aalborg Vinfestival.

Han er glad for den gode modtagelse, som vinfestivalen har fået i Aalborg, og gæsterne sidste år var meget tilfredse med festivalvinen.

“Kunderne blev meget overrasket over konceptet sidste år. De syntes, det var nytænkning og anderledes, at man fra arrangøren side gav en vinfestivalvin gratis, og at den også kunne smages på vinfestivalen.

Festivalvinen kan i år smages hos Gallovini, en af vore trofaste udstiller som har været med i alle tre år,” forklarer Brian Thomsen.

Flere lokale vinimportører

Blandt importørerne, som har en stand i Nordkraft, er eksempelvis Vineriet, Sydafrika Vinimport, Exclusiva International Gourmet, Nordjysk vinimport, D’Wine (som blev kåret til Årets Vinbar til AALBORG AWARDS), Quist Vine og mange flere.

Her er prisen og detaljerne

Prisen er 190 kr., og selve eventet varer to og en halv time.

“På dagen udleveres et Spiegelauglas samt en vintaske med plads til 6 flasker vin. Fylder du tasken med 6 flasker vin fra vore udstillere, topper vi med 1 flaske FESTIVALVIN oven i – ganske gratis,” fortæller arrangørerne af Aalborg Vinfestival.

Gæsterne til den store vinfestival sluses ind på forskellige tidspunkter i løbet af fredagen og lørdagen.

Du kan se de forskellige tidspunkter og priser herunder;

Fredag den 26. oktober kl. 14.00-16.30 Pris 160,00
Fredag den 26. oktober kl. 17.30-20.00 Pris 190,00

Lørdag den 27. oktober kl. 11.00-13.30 Pris 190,00
Lørdag den 27. oktober kl. 14.00-16.30 Pris 190,00
Lørdag den 27. oktober kl. 17.30-20.00 Pris 190,00

Du kan købe billet og læse mere her

 

KONKURRENCE

I samarbejde med Aalborg Vinfestival udlodder vi 5 x 2 Goodiebags til vinfestivalen. Det inkluderer bl.a. to indgangsbilletter.

Det kan du vinde

2 Billetter til Vinfestivalen fredag kl. 14.00.
2 Vintaske med plads til 6.fl vin
2 Spiegelau glas
2 festivalvin

Man får glas, taske og vin når man har tjekket ind på vinfestivalen.

Sådan vinder du;
Like opslaget på MigogAalborgs Facebookside (publiceret 20.35 mandag d. 24 sep.)
Skriv hvem du vil tage med til vinfestival

Følg gerne MigogAalborg på Facebook – vi har allerede rundte 51.000 følgere.

Kæmpe nyhed afsløret: Lagkagehuset åbner inde midt i Aalborg

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Lagkagehuset er de seneste år blevet Danmarks førende bager-kæde med deres lækre udvalg af kager og bagværk.

Hidtil har det kun været i Skalborg, man har kunne nyde godt af Lagkagehusets lækkerier her i Aalborg.

Men det ændrer sig i det nye år.

MigogAalborg kan nu afsløre, at Lagkagehuset i 2019 åbner en kæmpe afdeling i Aalborgs midtby. Det bliver i det nyåbnede Magasin, hvor Lagkagehuset kommer til at ligge med facade ud til Nørregade.

Magasin og Lagkagehuset ligger sammen i andre byer

Magasin bekræfter nyheden over for MigogAalborg, og det giver i det hele taget god mening, da Lagkagehuset også har afdelinger i Magasin i Århus, Lyngby og på Kgs. Nytorv i København.

“Vores kundematch passer bare rigtig godt til hinanden, og hele konceptet med kombineret bager og café er også helt ideel for vores kundesegment, der gerne vil forkæle sig selv både i og mellem deres shopping,” fortæller Ricky Van Overeem, Head of Food i Magasin, til MigogAalborg.

Men det bliver bedre endnu.

Den nye Aalborg-afdeling kommer til at rumme intet mindre end 127 kvadratmeter – og bliver altså tredobbelt størrelse af afdelingen i Århus.

“Lagkagehusets afdeling i Århus er den, vi har allerstørst succes med pr. kvadratmeter, og her har den gode placering ud mod Strøget rigtig meget at sige. Dog er vi lidt udfordret på pladsen dernede, hvorimod at afdelingen i Aalborg bliver fuldstændig optimal både på størrelse og placering.

Derfor forventer vi selvfølgelig også, at det bliver en stor succes og samtidigt kan gavne de andre butikker,” forklarer Ricky Van Overeem.

Foto: Lagkagehuset

Masser af plads indenfor og udeservering

Der bliver masser af plads til at nyde kagerne, brødet, kaffen og deres helt vildt lækre sandwich i butikken. Derudover bliver der også udeservering ud mod Nørregade.

“Afdelingen i Magasin kommer både til at tilbyde hurtig takeaway, men også den mere afslappende caféstemning med mulighed for udeservering i form af morgenbrød, frokost, kage, eftermiddagskaffe – eller en kold fadøl,” forklarer han.

Foto: Lagkagehuset

Aftalen med Lagkagehuset har været på tegnebrættet i et lille års tid, men da indflytningen kommer til at kræve en større ombygning af den facade, som i dag vender mod Nørregade, så har flere ting, skulle falde på plads.

“Det har været et kompliceret stykke med forskellige udfordringer omkring renovationen, men nu er formaliteterne endelig faldet på plads. Det er svært at sige, hvornår vi står endeligt klar til åbningen – men vi forventer, at det bliver omkring marts eller april 2019.

Nogle gange tager de gode ting lidt ekstra tid, men vi har meget store forventninger – og vi glæder os helt vildt,” slutter Ricky Van Overeem, Head of Food i Magasin.