Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sidste chance: Få taget et Valentines-selfie på Budolfi Plads

Af Stine Kjølby Christensen

I slutningen af november 2021 blev lysene tændt på det nye Budolfi Plads – men der var ikke tale om hvilken som helst slags belysning.

Som en gave til byen, givet af Budolfi Plads og dens mange lejere, blev en unik lys-installation sat op på pladsen, og siden har aalborgenserne kunnet både se og få taget romantiske billeder foran det gigantiske hjerte.

Læs også: Se de første billeder: I dag tændtes den nye julebelysning på Budolfi Plads

Mens julebelysningen i resten af byen blev taget ned for længst, har de brændt videre i hjertet af Aalborg – og det er der en særlig grund til.

På Budolfi Plads ønsker man nemlig at sprede kærligheden endnu længere end blot i december … og naturligvis hele vejen hen til Valentines Day.

Det betyder også, at det er sidste chance, hvis du skal nå at have taget et romantisk billede med din udkårne og måske lægge det på Instagram og høste en masse love likes. 

Sidste chance: Få taget et Valentines-selfie på Budolfi Plads

Skal videreudvikles år for år

Hele initiativet med belysningen på Budolfi Plads er ikke noget, der slutter endeligt efter Valentine.

I forbindelse med afsløringen fortalte Mikkel Højsleth, at man regner med at gøre juleudsmykningen til en fast tradition på pladsen, som man kan videreudvikle år for år:

“Vi har allerede nogle idéer til næste år, som vi skal arbejde videre med. Forhåbentlig bliver det i samspil med byens resterende aktører, så vi sammen kan se på, hvordan vi gør Aalborg til Danmarks bedste juledestination,” sagde han dengang.