Sidste chance: Få en gratis burger på WeDoBurgers

Skrevet af: Michael Qureshi

I denne måned er det præcis et år siden, at ClubAalborg blev lanceret.

Det sidste års tid har vi hver måned kunne tilbyde aalborgenserne de mest unikke oplevelser. Det har bl.a. været champagnefest i Aalborgtårnet og senest Skybarfest på Comwell Hotel Hvide Hus.

Men ClubAalborg er også hverdagsluksus og hyggelige øjeblikke. Her får du adgang til alt lige fra lækre designervarer fra fx SACKit til eksklusive, skarpe priser på byens cafeer, sushirestauranter, natklubber og meget meget mere. Der er nye steder med hver måned.

Fødselsdagsgave fra os til jer

I løbet af det sidste år har vi givet gratis kaffe fra Kochs Kaffebar, is på Maggie Mae og flødeboller fra Summerbird. Men hvad er bedre end burger til at fejre en fødselsdag på behørig vis? Ikke ret meget, tænker vi! 

Derfor har vi sørget for, at vores medlemmer hos både ClubAalborg og ClubAalborg Studie kan smutte forbi WeDoBurgers i Sankelsmarksgade og Borgergade og indkassere WeDoBurgers famøse Kool Burger – kvit og frit. Fra os til jer!

Læs om den lækre burger og deres hemmelige ingredienser lige her

Der har været rift om burgerne siden 1. marts, men vi har sørget for, at der er flere her i sidste runde, inden tilbuddet ikke længere er tilgængeligt.

Så hvis du endnu ikke har udnyttet dit ClubAalborg eller ClubAalborg Studie medlemsskab til at få en lækker gratis burger, så er det bare om at komme afsted.

Ikke medlem endnu?

Det koster kun 35 kr. om måneden at få adgang til byens bedste fordele og rabatter som medlem af ClubAalborg.

Ud over gratis burger kan vi i marts måned har vi selvfølgelig andre helt eksklusive lækre tilbud

En lækker ClubAalborg Aften på Restaurant MEAT med tapasinspireret menu og deres helt nye gourmetøl på menuen. Læs mere om den aften her

fx – 20 % på VACA,

– 50 % på brunch hos Cafeen

Gratis aperol spritz på Helmuth og meget, meget mere.

Meld dig ind i dag og få adgang til alle de fede fordele.

Du kan tilmelde dig lige her.

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.