Sidste bid af sommeren: Her får du Nordjyllands bedste is

Skrevet af: Michael Qureshi
Guf og Kugler i Nibe er blandt Nordjyllands bedste ishuse
Foto: Betina Fleron Hede - Fleronfotografi
Guf og Kugler i Nibe er blandt Nordjyllands bedste ishuse Foto: Betina Fleron Hede - Fleronfotografi

Det her er et emne, der kan skille selv de bedste venner ad.

Hvor får man den bedste is i hele Nordjylland? Svaret er meget individuelt, da man har forskellige holdninger til, hvad den perfekte is indeholder, og hvordan den serveres.

Men nu har vi altså brugt lidt af sommeren på at være rundt omkring det nordjyske, og her er vores bud på Nordjyllands bedste is med vores Top 5 til sidst i artiklen.

De skal nævnes

 

Fredis i Løkken

Det er hjemmelavet helt fra bunden med en række lækre flavours. Hyggelig lille butik i hektiske Løkken, hvor man også får en fantastisk betjening.

Is Kompagniet i Løkken

Man får rigtig meget for pengene her. Kuglerne er dejligt store uden at priserne nødvendigvis følger med, og så kan man virkelig smage de gode råvarer, der er brugt i produktionen.

Iscaféen i Blokhus

Dejligt stort udvalg på is og gode på Guf. De serverer også en rigtig god kaffe, og har rygende travlt om sommeren.

Foto: Iscafeen Blokhus

 

Vaffelhuset Hou

Der er lidt blandede anmeldelser på deres Facebook-side, men vi havde en god oplevelse med høflig betjening og nogle gode is. Så er der også bare hyggeligt.

Pandekagehuset Aalborg

Kendt for deres gammeldags is og den hyggelige beliggenhed. Klassisk issted hvor man selvfølgelig også bør prøve is i deres pandekager.

Palmestrandens Ishus

Vi elsker den sydlandske stemning der skabes på Palmestrandes Ishus (ja trods regnen denne sommer) i Frederikshavn. Der serveres desuden rigtig gode is, som er værd at køre efter.

Ishjørnet i Skagen

Er man på Toppen af Danmark, så bør man helt sikkert lige liste forbi Ishjørnet inde i byen. Lækre kugleis og ikke mindst vafler med softice.

Paradis Is (Aalborg mfl.)

Selv om det er en kæde, så leverer Paradis Is stadig varen. De har butikker i Aalborg i Reberbansgade, Algade og i Storcenteret i City Syd. Hver morgen laves isen med nogle af de allerbedste råvarer.

 

Top 5 i Nordjylland

 

      5. Vaffelhuset i Øster Hurup

Der er tænkt over detaljerne i udvalget af smagsvarianter. Man får virkelig nogle lækre is med lækker guf og toppings. Desuden er der virkelig hyggeligt derude.

   4. Ryå Is

Isen er lavet med kærlighed. Ryå Is er produceret af Aabybro Mejeri. Du bør besøge den hyggelige Cafe Privaten eller isvognen deroppe. Men der er også kommet en Pop Up Ryå Is butik inde i Salling i Aalborg.

 3. Guf & Kugler

Isbutikken i Nibe er nærmest berømt i hele landet for deres fantastiske isvafler. Den Guf man får der, er himmelsk, og det er vanedannede at spise is på Guf & Kugler.

 2. Vebbestrup Is

Det er måske Danmarks lækreste is, man får med Vebbestrup Is. Deres hovedbase er i Hobro, hvor de blandt andet også har en populær butik. Heldigvis får man også Vebbestrup Is i bl.a. Maggie Mae inde på Boulevarden.

    1. Det Blå Ishus i Tversted

Ishuset er nærmest royalt, når det gælder danske ishuse. De blev også kåret til Danmarks bedste ishus ved en stor afstemning på opdagdanmark. Deres Guf er fra en anden planet, og kræmmerhusene er ekstra smagsfulde. Udvalget af is er stort og lækker. Der er stort set ikke noget at klage over, Ja, måske bortset fra den altid lange kø.

Blå Ishus Aalborg
Det blå Ishus er meget populært.
Foto: Kim Bernhard Tornby (Facebook)

 

Vejplejede negle og flotte vipper: Landsdækkende kæde åbner i Friis

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I går kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at multibrand-konceptet Kings & Queens åbner endnu en en butik i Friis.

Det kan du læse meget mere om her.

Men her stopper nyhederne ikke i Friis Shoppingcenter.

Neglesalon med stort udvalg

Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Det skriver Friis i dag i en pressemeddelelse.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

“Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere,” fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk.

Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

“Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det,” fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.

Hotdogs og Fortnite: Hvem kan slå Jaxstyle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Er du under 30 år, eller har du børn i skolealderen, så har du med garanti hørt om spilfænomenet Fortnite.

Over 125 millioner verden over spiller allerede det gratis spil, som kan spilles fra både Playstation, PC’er, mobiler og tablets.

Fortnite er et skydespil, hvor man enten er på hold sammen med andre spillere online, eller spiller solo mod andre online-spillere på nogle fede baner.

Søndag har du mulighed for at kombinere det bedste fra både spil – og madverdenen.

Streetammo på Boulevarden inviterer nemlig til vaskeægte spilhygge på søndag fra kl. 10-16. Det skriver de på Facebook.

Kom forbi til en hotter og et spil Fortnite

Her kan man duellere i Fortnite mod nordjyden Jaxstyle, som blandt andet har over 100.000 følgere på YouTube.

Hans videoer om Fortnite er især yderst populære, hvor han på underholdende vis, fører seerne gennem en masse spil.

Fik du læst historien om den unge gut, fra Aalborg, som er blandt verdens 10 bedst Fortnite-spillere?

Udover en spændende duel mod internetfænomenet Jaxstyle og måske en præmie, kan man også se frem til at Streetammo sætter grillen op udenfor og byder på en hotdog til alle, der kigger forbi.

Streetammo opfordrer folk til at komme i god tid, da der sikkert vil være kø for at spille mod Jaxstyle.

Læs meget mere om begivenheden her.

Tidsplanen holder: Snart åbner Carl’s Jr i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle, at den store store amerikanske burgerrestaurant-kæde Carl’s Jr.  åbner på Boulevarden 8 i hjertet af Aalborg. Læs mere her.

Hvis man er gået forbi bygningen på Boulevarden på det seneste kan man se, at håndværkerne arbejder på højtryk i byggerod og støv i lange baner.

De har nemlig en stram deadline. MigogAalborg har været i kontakt med Carl’s Jr. og de fortæller, at de åbner i slutningen af november.

De fortæller videre, at de lige nu er i fuld gang med at ansætte det personale, som skal servicere aalborgenserne med burgere.

Sådan så Boulevarden 8 ud, inden renoveringen.

Optakt til endnu større burgerkrig

Hvis man følger med på MigogAalborg, er man vist ikke i tvivl om, at vi er ramt af en decideret burger-epidemi i midtbyen.

Foruden de mange caféer og restauranter, der serverer burgere, ligger her i forvejen følgende burgerkæder:

  • The Burger Shack
  • Burger Boom
  • Grillen Burgerbar
  • WeDoBurgers
  • McDonalds
  • Burger King.

Nu bliver der endnu vildere kamp om de burgerglade aalborgensere inde i byen. Carl’s Jr. er et populært spisested i Aalborg Storcenter i City Syd, hvor de trækker mange kunder, der blandt andet har været inde og handle i Bilka.

Carl’s Jr. er blandt verdens 50 største fastfoodkæder, og blev stiftet i 1940 af Carl Karcher.

Carl’s Jr. har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro.

Foto: Gastromand.dk

Burgere – chicken tenders og lækre milkshakes

Carl’s Jr. er kendt for sine autentiske amerikanske burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit – de sprøde Chicken Tenders – tilberedes af ferske stykker kvalitets kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten.

Derudover er Carl’s Jr. berømte for de lækre milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl’s Jr. forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne på mange områder.

Blandt andet tilberedes maden først i det øjeblik, gæsten bestiller og serveres efterfølgende ved bordet. Derudover er der gratis ”refill” på sodavand.