Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis øl og fede præmier: Shu-bi-dua hyldes med pub-quiz

Af Stine Kjølby Christensen

Er din paratviden om Shu-bi-dua skarp, eller elsker du en god udfordring? Så har vi tippet til en sjov eftermiddag med vennerne.

Musikkens Hus inviterer til gratis pub quiz på John Bull Pub torsdag 1. juni kl. 16.30 ­– og der er øl og en stor præmie på højkant.

Vind billetter til stor koncert

Vuffeli-vov, Hvalborg, Minus til plus og Costa Kalundborg har alle sat sig lige i hjertet på den brede befolkning, men hvor godt kender du de folkekære Shu-bi-dua-hits?

Det har du nu muligheden for at teste på John Bull Pub, når Musikkens Hus starter fejringen af Shu-bi-duas 50-års jubilæum. Der er intet at miste, men meget at vinde.

Den røde tråd i pub quizzen er Shu-bi-dua. Alle deltagere får en gratis øl ved tilmeldelse.

Quizzen er for hold af maks. 4 personer. Vinderholdet kan, foruden håneretten, se frem til at vinde fire billetter til sommerens Shu-bi-dua hyldestkoncert på Musikkens Plads 15. juni i anledningen af det helt store Shu-bi-læum.

Har du knald i låget og er skideskør og tosset, er der også gevinst at hente.

Der er nemlig en ekstra præmie til holdet, der finder på det mest kreative holdnavn. Tilmeldelse sker i baren på dagen, og pladser er efter først til mølle.

En stor oplevelse

Shu-bi-dua hyldestkoncerten byder på en perlerække af danske kunstnere, som Birthe Kjær, Michael Learns to Rock, Martin Brygmann, Djämes Braun, Ida Laurberg, Platt-Form med flere.

Hver af de deltagende kunstnere fortolker sit eget favoritnummer, når de hylder det ikoniske band på scenen – og der er masser af hits at vælge fra, for Shu-bi-dua har ca. 240 sange i rygsækken.

Hardinger Band deltager også i festen og spiller for publikum. Det bliver altså folkefest i Aalborg.

Hvad: Shu-bi-dua-hyldestkoncert
Hvor: John Bull Pub: Østeraagade 20, 9000 Aalborg
Hvornår: Torsdag 1. juni kl. 16.30

Læs mere her.

Del artikel

Andre læser også