Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Produkter til vilde priser: Aalborg-virksomheden ShopBetter buldrer frem i Danmark

Af Emil Kjær Jørgensen

Internethandelsvirksomheden Amazon har vokset sig til at være en af verdens mest værdifulde virksomheder.

Men du behøver faktisk ikke at gå og vente på, at Jeff Bezos og co. kommer til Danmark for at kunne shoppe løs af nærmest ALT, hvad hjertet begærer – til landets skarpeste priser.

Aalborg-virksomheden Internet Zoo har skabt platformen ShopBetter, der med rekordfart har erobret det danske marked med næsten 80.000 varer i sortimentet, som man sælger under markedsprisen.

ShopBetter har eksisteret siden oktober 2020, og med en totalstigning i omsætning på hele 1059,51 %, har de ikke set sig tilbage siden.

“Da marts var slut, rundede vi over 5 mio. kr. i omsætning, og det er naturligvis noget, som vi er meget stolte af,” fortæller siger Kim Bengtsen, direktør i Internet Zoo.

Loyalitetsklub hvor du opnår store rabatter

ShopBetter er en såkaldt ‘One Stop Shop’, hvor du kan finde alle produktkategorier og typer, lige fra kosmetik og tøj, til elektronik og legetøj, mærkevarer såvel som ‘Wish’ -produkter.

Antallet af varenumre stiger fra måned til måned, og man er gået fra cirka 65.000 varenumre i oktober til nu at have tæt på 80.000, og planen er at ramme 250.000 inden udgangen af 2021.

Du kan vælge at shoppe på siden, som du kender det fra almindelig nethandel. Her er ShopBetter også konkurrencedygtige på prisen, og der er altid gratis levering på alle produkter.

Men der hvor du virkelig sparer penge, er ved at blive medlem af loyalitetsklubben, hvor du får yderligere rabat på varer, der allerede sælges til lave engrospriser.

Du kan vælge den billige model, hvor du for bare 7 kr. (introduktionspris) kan blive bronzemedlem og bl.a. spare op til 5 % på alle varer.

Sølvmedlemskabet fås for bare 22 kr. i introduktionspris, hvor du sparer op til 10 % pr. måned, mens du lige nu kan blive guldmedlem for kun 52 kr. (introduktionspris), og så sparer du altså helt op til 15 % på alle varer – udover en MASSE andre fede fordele.

Medlemsskabet kan naturligvis opsiges når du vil og indtil udgangen af en medlemsperiode.

Få overblikket over medlemsskaberne her.

Hvordan kan ShopBetter være så skarpe på prisen?

Det lyder næsten for godt til at være sandt, at man kan købe så billige produkter på en dansk webshop.

Men der er ingen skjulte gebyrer, udgifter eller mystiske leveringsvilkår hos ShopBetter. Alt er 100 % gennemsigtigt, hjemmesiden har e-mærket, og prisen er helt i bund på grund af en helt klar strategi:

“Det handler om volume, volume og volume. Vi køber rigtig stort ind, og dermed kan vi også give de allerbedste priser.

Derudover har vi hele verden som vores arbejdsplads, så vi handler ind i de lande, der er billigst på de enkelte produkter,” forklarer Kim.

Mange af os har prøvet at bestille ting hjem fra fjerne egne af verden, hvor leveringstiden indimellem kan være op til en måned – og nogle gange endnu længere.

Men sådan er det ikke hos ShopBetter.

“For at kunne give gratis fragt til alle handlende og samtidig være skarpe på prisen, har vi lagre i hele verden, så der kan være lidt længere fragt på enkelte produkter, men vi stræber altid efter at levere inden for 5-7 hverdage som standard,” siger Kim.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ShopBetter (@shopbetter.eu)

Simpel købsproces er en af nøglerne til succes

I denne corona-tid er konkurrencen på nethandel større end nogensinde. Derfor er Kim også ekstra stolt af, at mange danskere har valgt at lægge vejen forbi ShopBetter.dk for at blive medlem.

“Vi har fra starten haft en ambition om at gøre købsprocessen så simpel som overhovedet muligt. Det skal være nemt for kunderne at finde, købe og få leveret lige præcis det produkt de ønsker, uden at tænke på ‘skjulte’ udgifter og dårlige leveringsvilkår,” afslutter Kim.

Du kan finde hele ShopBetter’s sortiment lige her.

Du kan følge med på Facebook her.

Del artikel

Andre læser også