ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Shop-amok i 9000: Mette går efter lækkert tøj til gode priser

Af Michael Qureshi

Message

Jeg elsker simpelthen at shoppe i Message. De har rigtig mange lækre mærker til enhver stil.  Butikkerne (Bispensgade samt Aalborg storcenter) er begge super indbydende at komme ind i. De er overskuelige og indrettet rigtig godt. Det betyder bare meget, at en butik ser indbydende og lækker ud, når man skal ind og shoppe, det får en til at ville købe det hele. I butikken har man altid mulighed for, at finde noget tøj til både hverdag og fest. Synes helt sikkert det er en butik, der er værd at kigge forbi.

Salling

Når jeg skal købe make-up eller lækre renseprodukter til min hud. Så foretrækker jeg helt sikkert at handle i Salling. Du får en rigtig god service og personalet er altid smilende og klar til at hjælpe dig. Jeg kan rigtig godt lide, at der er personale knyttet til hver enkelt mærke, så man ved at de har kendskab til produkterne og derved får man den rette information og vejledning man har brug for.

Vero Moda

Det er en fantastisk stor og lækker butik i to plan. Den er nem og overskuelig at finde rundt i og så er den delt rigtig godt op. Jeg personligt elsker at kunne få meget for pengene, og det kan man helt sikkert i Vero Moda. De har mange lækre styles til billige penge. Personalet derinde er rigtig gode til at hjælpe og guide en, de er bare super venlige og det giver en lyst til at handle derinde igen.

Bianco

Når jeg skal i byen og lige står og mangler et par lækre stilletter, så kan Bianco ALTID hjælpe mig. De har så mange forskellige stilletter, at det altid er let at finde et par til en særlig anledning. Prismæssigt ligger de også i den gode ende, så alle kan være med.  Altid smilende personale, der bare brænder for at hjælpe dig. Der føler man sig virkelig i centrum.

Gina Tricot

Her kan man altid finde lidt lækkert til billige penge. Jeg Køber ofte mit træningstøj i Gina Tricot, da jeg kan få rigtig meget lækkert og forskelligt, og så er kvaliteten også rigtig god. Jeg træner ca. 5-6 gange om ugen, og derfor har jeg brug for en del træningstøj. Derfor foretrækker jeg at handle her, da jeg som sagt kan få rigtig meget til billige penge. Man kan købe rigtig meget lækkert tøj her, og der er lidt for enhver smag. Det er en butik jeg altid lige skal ind forbi, når jeg er ude og shoppe.

Andre artikler i samme serie

Shop-amok i 9000: Går efter designertøj – interiør og god kaffe

Shop-amok i 9000: Stine anbefaler lækre butikker

Del artikel

Andre læser også