Shop-amok i 9000: Mette går efter lækkert tøj til gode priser

Skrevet af: Michael Qureshi

Message

Jeg elsker simpelthen at shoppe i Message. De har rigtig mange lækre mærker til enhver stil.  Butikkerne (Bispensgade samt Aalborg storcenter) er begge super indbydende at komme ind i. De er overskuelige og indrettet rigtig godt. Det betyder bare meget, at en butik ser indbydende og lækker ud, når man skal ind og shoppe, det får en til at ville købe det hele. I butikken har man altid mulighed for, at finde noget tøj til både hverdag og fest. Synes helt sikkert det er en butik, der er værd at kigge forbi.

Salling

Når jeg skal købe make-up eller lækre renseprodukter til min hud. Så foretrækker jeg helt sikkert at handle i Salling. Du får en rigtig god service og personalet er altid smilende og klar til at hjælpe dig. Jeg kan rigtig godt lide, at der er personale knyttet til hver enkelt mærke, så man ved at de har kendskab til produkterne og derved får man den rette information og vejledning man har brug for.

Vero Moda

Det er en fantastisk stor og lækker butik i to plan. Den er nem og overskuelig at finde rundt i og så er den delt rigtig godt op. Jeg personligt elsker at kunne få meget for pengene, og det kan man helt sikkert i Vero Moda. De har mange lækre styles til billige penge. Personalet derinde er rigtig gode til at hjælpe og guide en, de er bare super venlige og det giver en lyst til at handle derinde igen.

Bianco

Når jeg skal i byen og lige står og mangler et par lækre stilletter, så kan Bianco ALTID hjælpe mig. De har så mange forskellige stilletter, at det altid er let at finde et par til en særlig anledning. Prismæssigt ligger de også i den gode ende, så alle kan være med.  Altid smilende personale, der bare brænder for at hjælpe dig. Der føler man sig virkelig i centrum.

Gina Tricot

Her kan man altid finde lidt lækkert til billige penge. Jeg Køber ofte mit træningstøj i Gina Tricot, da jeg kan få rigtig meget lækkert og forskelligt, og så er kvaliteten også rigtig god. Jeg træner ca. 5-6 gange om ugen, og derfor har jeg brug for en del træningstøj. Derfor foretrækker jeg at handle her, da jeg som sagt kan få rigtig meget til billige penge. Man kan købe rigtig meget lækkert tøj her, og der er lidt for enhver smag. Det er en butik jeg altid lige skal ind forbi, når jeg er ude og shoppe.

Andre artikler i samme serie

Shop-amok i 9000: Går efter designertøj – interiør og god kaffe

Shop-amok i 9000: Stine anbefaler lækre butikker

Vejplejede negle og flotte vipper: Landsdækkende kæde åbner i Friis

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I går kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at multibrand-konceptet Kings & Queens åbner endnu en en butik i Friis.

Det kan du læse meget mere om her.

Men her stopper nyhederne ikke i Friis Shoppingcenter.

Neglesalon med stort udvalg

Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Det skriver Friis i dag i en pressemeddelelse.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

“Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere,” fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk.

Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

“Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det,” fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.

Hotdogs og Fortnite: Hvem kan slå Jaxstyle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Er du under 30 år, eller har du børn i skolealderen, så har du med garanti hørt om spilfænomenet Fortnite.

Over 125 millioner verden over spiller allerede det gratis spil, som kan spilles fra både Playstation, PC’er, mobiler og tablets.

Fortnite er et skydespil, hvor man enten er på hold sammen med andre spillere online, eller spiller solo mod andre online-spillere på nogle fede baner.

Søndag har du mulighed for at kombinere det bedste fra både spil – og madverdenen.

Streetammo på Boulevarden inviterer nemlig til vaskeægte spilhygge på søndag fra kl. 10-16. Det skriver de på Facebook.

Kom forbi til en hotter og et spil Fortnite

Her kan man duellere i Fortnite mod nordjyden Jaxstyle, som blandt andet har over 100.000 følgere på YouTube.

Hans videoer om Fortnite er især yderst populære, hvor han på underholdende vis, fører seerne gennem en masse spil.

Fik du læst historien om den unge gut, fra Aalborg, som er blandt verdens 10 bedst Fortnite-spillere?

Udover en spændende duel mod internetfænomenet Jaxstyle og måske en præmie, kan man også se frem til at Streetammo sætter grillen op udenfor og byder på en hotdog til alle, der kigger forbi.

Streetammo opfordrer folk til at komme i god tid, da der sikkert vil være kø for at spille mod Jaxstyle.

Læs meget mere om begivenheden her.

Tidsplanen holder: Snart åbner Carl’s Jr i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle, at den store store amerikanske burgerrestaurant-kæde Carl’s Jr.  åbner på Boulevarden 8 i hjertet af Aalborg. Læs mere her.

Hvis man er gået forbi bygningen på Boulevarden på det seneste kan man se, at håndværkerne arbejder på højtryk i byggerod og støv i lange baner.

De har nemlig en stram deadline. MigogAalborg har været i kontakt med Carl’s Jr. og de fortæller, at de åbner i slutningen af november.

De fortæller videre, at de lige nu er i fuld gang med at ansætte det personale, som skal servicere aalborgenserne med burgere.

Sådan så Boulevarden 8 ud, inden renoveringen.

Optakt til endnu større burgerkrig

Hvis man følger med på MigogAalborg, er man vist ikke i tvivl om, at vi er ramt af en decideret burger-epidemi i midtbyen.

Foruden de mange caféer og restauranter, der serverer burgere, ligger her i forvejen følgende burgerkæder:

  • The Burger Shack
  • Burger Boom
  • Grillen Burgerbar
  • WeDoBurgers
  • McDonalds
  • Burger King.

Nu bliver der endnu vildere kamp om de burgerglade aalborgensere inde i byen. Carl’s Jr. er et populært spisested i Aalborg Storcenter i City Syd, hvor de trækker mange kunder, der blandt andet har været inde og handle i Bilka.

Carl’s Jr. er blandt verdens 50 største fastfoodkæder, og blev stiftet i 1940 af Carl Karcher.

Carl’s Jr. har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro.

Foto: Gastromand.dk

Burgere – chicken tenders og lækre milkshakes

Carl’s Jr. er kendt for sine autentiske amerikanske burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit – de sprøde Chicken Tenders – tilberedes af ferske stykker kvalitets kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten.

Derudover er Carl’s Jr. berømte for de lækre milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl’s Jr. forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne på mange områder.

Blandt andet tilberedes maden først i det øjeblik, gæsten bestiller og serveres efterfølgende ved bordet. Derudover er der gratis ”refill” på sodavand.