ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spændende nyt: Shaping New Tomorrow indgår stort samarbejde med landsholdet

Af Nathalia Hentze Nielsen

Det danske herrelandshold og Shaping New Tomorrow indgår nu en omfattende toårig tøjaftale.

Det skriver den nordjyske modevirksomhed i en pressemeddelelse.

Frem til udgangen af 2024 står Shaping New Tomorrow for hele garderoben til herrelandsholdet uden for grønsværen i forbindelse med landsholdssamlinger og kampe.  

”Vi er enormt stolte over, at vi nu kan præsentere et samarbejde med herrelandsholdet. Det her er et samarbejde med toppen af dansk elitesport.

Det sender os lige et par skridt yderligere op på den nationale og internationale scene i vores fortsatte vækstambitioner,” siger Kasper Ulrich, adm. direktør hos Shaping New Tomorrow og fortsætter:  

”DBU har været yderst åbne i forhold til vores ønsker til samarbejdet. De er bl.a. gået med til at udvide rammerne for denne type af kommercielle parløb, så spillerne indtager en mere aktiv rolle end tidligere i forbindelse med den her type af aftaler.

Netop det har været helt essentielt for os i forbindelse med samarbejdet.” 

Han fortæller videre, at det hele startede med, at en af spillerne selv tog kontakt til DBU for at høre, om der var en mulighed for et samarbejde med Shaping New Tomorrow.

”Det betyder meget for os, at samarbejdet er initieret af spillerne og ikke omvendt. Det er klart, at det er en stor ære for os.

På mange måder er det en ny generation af landsholdsstjerner, der møder en ny generation af herretøj i vores landsholdskollektion,” siger Kasper Ulrich. 

Landsholdskollektionen, som også vil kunne købes i Shaping New Tomorrows danske og tyske butikker, består af virksomhedens Essential-produkter.

Herunder jakker, jakkesæt, skjorter mv., der alle er lavet af hightech materialer baseret på bl.a. plastflasker indsamlet fra naturen og verdenshavene.

Materialet til tøjet er specialudviklet af Shaping New Tomorrow i Portugal med henblik på stor holdbarhed, slidstyrke, fleksibilitet og fuld åndbarhed.   

Spændende nyt: Shaping New Tomorrow indgår stort samarbejde med landsholdet

Et helt særligt match

Hos DBU lægger chef for herrelandsholdet Christian Nørkjær ikke skjul på, at det er usædvanligt, at spillerne selv kommer og beder DBU om at række ud til en potentiel sponsor. Det sker kun, når der er tale om et helt særligt match. 

”Det er en ny type af samarbejde, som er rigtig spændende for DBU, fordi det gensidigt skaber værdi.

Samtidig er Shaping New Tomorrow et nyt up-coming, dansk brand, der matcher DBU og landsholdet godt på alle punkter. Det er den perfekte kombination af klassisk tøj og sportstøj,” fortæller han. 

Kasper Ulrich slår fast, at der går en rød tråd fra Shaping New Tomorrows produktunivers til sportsverdenen, så koblingen til fodboldens verden er helt naturlig.

”Vores ambition har fra start været at bringe sportstøjets funktionalitet, komfort og slidstyrke ind i det tidløse, stilede herretøj. På den måde har vi kunnet gøre op med forestillingen om, at stilet herretøj nødvendigvis også er stift og ukomfortabelt,” siger Kasper Ulrich. 

Del artikel

Andre læser også