Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter vild modtagelse: Shaping New Tomorrow åbner kvindetøjsbutik i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Medmindre man har levet under en sten, er man uden tvivl bekendt med navnet Shaping New Tomorrow.

Dette fremadstormende aalborgensiske brand har markeret sig som en mastodont inden for den danske tøjbranche i de seneste år.

Og da Kasper, Kristian og Christoffer, grundlæggerne af brandet, var med i Løvens Hule, tog succesen for alvor fart.

I mange år har Shaping New Tomorrow koncentreret sig om herretøj, hvor især deres The Perfect Pants har været en bestseller.

I december blev bukserne endelig suppleret med en længe ventet søster, der blev solgt i deres eksisterende butikker – med stor succes!

Faktisk har succesen været så overvældende, at Shaping New Tomorrow nu afslører deres planer om at åbne en helt ny butik i deres hjemby, Aalborg, til efteråret.

Denne butik vil udelukkende fokusere på tøj til kvinder.

Efter vild modtagelse: Shaping New Tomorrow åbner kvindetøjsbutik i Aalborg

En fysisk butik er afgørende

Kasper Ulrich, medstifter af Shaping New Tomorrow, bekræfter nyheden og forklarer:

“Vi tror på, at nøglen til at skabe de perfekte bukser til kvinder er at bygge videre på det, vi allerede har opnået med vores herretøj.

Vores fysiske butikker er afgørende for at udvikle produkter, og derfor ønsker vi at være endnu tættere på kvinderne og skabe en base, hvor der er en direkte forbindelse mellem kunderne og produktionen.”

Kundernes feedback spiller en afgørende rolle i Shaping New Tomorrow’s arbejde med at forbedre deres produkter og skabe højkvalitetsbasisvarer.

Internt refererer de til konceptet som “Women of Tomorrow”, som grundlæggende handler om at købe mindre, men købe bedre.

Pop-up var en kæmpe succes

Tidligere på året åbnede Shaping New Tomorrow en pop-up butik i København, der udelukkende fokuserede på at præsentere det nye kvindetøj.

Tusindvis af kvinder valfartede til butikken for at prøve deres nye bukser – og modtagelsen var helt eminent.

“Det oversteg vores forventninger, og den respons, vi fik, er afgørende for vores beslutning om at udvide med endnu en butik, i stedet for blot at inkludere kvindeafdelingen i vores herretøjsbutikker.

Vi arbejder på mange spændende ting både inden for kvinde- og herremode, så ved at skabe de rigtige rammer på begge sider og adskille de to universer i vores hjemby, kan vi sikre, at både mænd og kvinder får den bedst mulige oplevelse af vores koncept,” udtaler Kasper Ulrich.

Hvor den nye butik skal placeres, er endnu en hemmelighed, men rekrutteringen af de rette medarbejdere til den nye butik er allerede i gang.

Læs mere her.

Del artikel

Andre læser også