Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor hæder: Shaping New Tomorrow er årets Gazelle-vinder i Nordjylland

Af Stine Kjølby Christensen

Det danske herretøjsbrand Shaping New Tomorrow er netop blevet kåret til årets Gazelle-vinder for hele Region Nordjylland.

Med en imponerende vækst gennem de sidste fire år på mere end 8000 procent, henter den hurtigvoksende, nordjyske modevirksomhed dermed et fornemt trofæ hjem til Nordjylland.

Nordjyske Shaping New Tomorrow, der gennem det seneste år er vokset fra 60-130 medarbejdere og for nyligt voksede ud af deres hovedkvarter i Østerågade i Aalborg, modtog i går en af de fornemste hædersbevisninger i dansk erhvervsliv – nemlig prisen som Børsens Gazelle-vinder i hele Region Nordjylland.

”Denne her pris dedikerer vi ubetinget til vores medarbejdere, der ikke mindst i de sidste to år har vist, at de er lavet af noget helt særligt.

Pandemien har gjort os til en stærk enhed, der ser muligheder i stedet for begrænsninger.

Det fylder mig med stolthed, hvordan vi sammen har løftet i en svær periode og skabt et fællesskab, der også er hele fundamentet for, at vi kan indfri vores fremtidige ambitioner om vækst,” siger Shaping New Tomorrow CEO og medstifter Kasper Ulrich.

Fire års positiv vækst

En Gazelle er en virksomhed, der hvert år i løbet af de seneste fire regnskabsår, har leveret en positiv vækst i omsætningen eller bruttoresultatet og som samlet set har fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Gazellekåringen tager udgangspunkt i virksomhedernes årsregnskaber fire år tilbage. Det betyder, at Shaping New Tomorrow er kåret ud fra deres regnskaber i 2017, 2018, 2019 og 2020.

”Vi har fortsat store vækstambitioner.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores helt store fokus i øjeblikket er Tyskland, hvor vi for nylig etablerede vores første butik i udlandet, og hvor vi har flere på vej.

Men vores rødder er og bliver i Nordjylland, og det vil de altid være. Vi er sindssyg stolte over, hvor langt vi er i dag og dybt taknemmelige over den opbakning vi har fået i det nordjyske fra dag ét,” fortæller en glad Kasper Ulrich.

Kasper Ulrich forventer, at de 130 medarbejdere vil vokse til over 250 i det kommende år i takt med den forventede fremgang.

Drømmer om at blive landsdækkende vinder

I dag beskæftiger Shaping New Tomorrow fem forskellige nationaliteter på hovedkontoret i Aalborg.

”At blive landsdækkende Gazelle-vinder har siden 2015 været en af mine store, personlige målsætninger for Shaping New Tomorrow.

Det er noget, jeg har troet og håbet på lige fra start. Og nu er vi altså så tæt på, som vi næsten kan komme, så jeg krydser naturligvis fingre for, at vi bliver samlet landsdækkende vinder også,” siger han.

Kåringen af de landsdækkende Gazelle-vindere sker torsdag den 9. december.

Del artikel

Andre læser også