Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Let’s talk about sex: Oplev Sex in the Zoo i påskeferien

Af Stine Kjølby Christensen

Det ligger dybt i alle dyr at forplante sig, men naturen har fundet mange spændende måder at klare det på.

Vidste du for eksempel, at en slange har to penisser, at nogle dyr har penisknogler, og at løver parrer sig op mod 40 gange i døgnet – hvis ikke, er Zoo det rigtige sted at tage hen i påsken, og blive meget klogere på dyrenes forundelige forplantningsmåder.

Aalborg Zoo har jo omsider fået lov at genåbne (mod forevisning af coronapas) og hvilken bedre måde er der at starte på, end ved at se nærmere på dyrenes sexliv?

Bier, blomster og pandekagebagning

Det er i hvert fald lige præcis det, du kan blive klogere på i påsken, hvor Zooguiderne står klar til at forklare både store og små om dyrenes forplantning.

Du kan bl.a. deltage i den store “Sex in the Zoo” familiequiz, hvor I går på jagt i haven og bliver klogere på én og samme tid.

Vil du gerne selv være en del af forplantningen (…), så kan du købe Zoos helt egen blomsterblanding med hjem og ved netop forplantning få mere biodiversitet og mangfoldighed i din egen have.

Er du og familien mere bare til en ganske uskyldig tur i zoo, så kan I f.eks. bage pandekager over bål ved rovdyranlæggene. Dog uden garanti for, at nogen eller noget forplanter sig i nærheden …

Du kan læse alle regler og restriktioner for et besøg i Aalborg Zoo lige her.