Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Semifinaleklar i stor turnering: Tre Aalborg-restauranter slås om titlen

Af Michael Qureshi

Det er første år, restaurant-turneringen Bedst i Nordjylland er afvikles.

Man er nu nået til semifinalerne efter en lang række spændende dyster på mad blandt Nordjyllands bedste spisesteder.

Ud af de fire tilbageværende restauranter i semifinalerne er det kun Vendia fra Hjørring, som IKKE er fra Aalborg. Ellers er der total Aalborg-dominans i turneringen.

Lodtrækningen til semifinalerne magede sig således, at der bliver noget af et topbrag mellem Restaurant Tabu og Textur, som begge regnes for at være blandt Aalborgs bedste restauranter.

I den anden semifinale krydser Mortens Kro klinger med Vendia. Det gode er, at alle kan kan komme med og smage de fantastiske serveringer i semifinalerne. Se mere info i artiklen.

Godt koncept som passer til restauranterne

Dennis Juhl har på rekordtid bygget Textur på Vesterbro til at være blandt Aalborgs mest populære spisesteder. Han glæder sig over at være nået til semifinalen og roser konceptet Bedst i Nordjylland.

“Det er et godt koncept, som sætter fokus på flere af de mange gode restauranter, vi har i det nordjyske. Derudover synes vi altid, det er dejligt at bruge tid med vores kollegaer, for det er for lidt, vi gør det til hverdag!

Når det er sagt, så er det jo også konkurrence, som vi vil gøre alt hvad vi kan for at vinde.

Det er et stærkt felt, der er tilbage, så vi vil være pavestolte, hvis vi kommer helt til tops,” siger Dennis Juhl til MigogAalborg.

Semifinaleklar i stor turnering: Tre Aalborg-restauranter slås om titlen
Forret fra dysten mellem Vendia og Fusion – som Vendia vandt

Mortens Kro glæder sig til hjemmebane

På Mortens Kro er der god stemning forud semifinalerne i Bedst i Nordjylland.

“Vi har haft stor fornøjelse i at være med. Det er inspirerende at komme ud og se hvordan vores kollegaer arbejder i deres respektive køkkener. Vi har været på udebane i vores to første dyster- og glæder til at prøve at være på hjemmebane.

Vi ved Vendia Gourmet er utrolig skarpe, så vi vil gøre vores absolut ypperste for at vinde semifinalen. Jeg ved ikke om selve titlen betyder så meget for andre end os selv, men det er spændende at dyste mod hinanden, og det er kun med til at skærpe os. Selvfølgelig vil det være en kæmpe anerkendelse at vinde særligt for en “ældre” institution som Mortens Kro, som er lidt mere klassisk funderet end mange af vores yngre kollegaer,” forklarer Morten Kok, indehaver af Mortens Kro.

Første semifinale

Tirsdag den 1. maj Tabu Vs Textur

Anden semifinale

Onsdag 2. maj Mortens Kro Vs Vendia

Del artikel

Andre læser også